Vi hjälper dig finansiera din husbil eller husvagn

Drömmer du om att äga en husbil eller husvagn för att uppleva friheten längs vägarna? Vi förstår att en sådan investering kan vara betungande, men oroa dig inte – vi är här för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar. När du köper en husbil eller husvagn genom oss hjälper vi till med alla praktiska detaljer gällande finansieringen om du vill.
Vi har förmånliga villkor genom de kreditinstitut vi valt att samarbeta med.

Månadskostnad för din husvagn eller husbil

På varje objekt vi har till salu presenteras en föreslagen månadskostnad. Den är givetvis variabel utifrån den nivå på kontantinsats och antalet månader du väljer. Du kan själv prova dig fram genom att justera beräkningsvärdena. Så prata gärna finansiering med oss. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig när du hittat din önskade husvagn eller husbil.

Prata finansiering med oss

Kontakta oss för mer information om finansiering av husbil och husvagn. Vi finns här för dig!

Förmånliga finansieringsalternativ med Wasa Kredit

Vi erbjuder attraktiva finansieringsalternativ som passar just dina behov och ekonomiska förutsättningar. Oavsett om du är intresserad av att köpa en begagnad husbil eller husvagn, så har vi skräddarsydda lösningar för att göra din drömresa till verklighet. Genom samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda konkurrenskraftiga räntor och flexibla avbetalningsplaner, så att du kan njua av din husbil eller husvagn utan bekymmer om ekonomin. 

Enkelt och smidigt – Så här går det till

Att finansiera din husbil eller husvagn med oss är både enkelt och smidigt. Kontakta oss för få hjälp med att rådgivning, där vi går igenom dina önskemål och behov för att hitta husbilen eller husvagnen som är rätt för jus dig. Våra kunniga säljare kommer guida dig genom hela processen och se till att du får den bästa finansieringslösningen för din drömresa. Vi tar hand om allt det administrativa så att du kan fokusera på att planera dina kommande äventyr!