Hobby

Hobby husbilar och husvagnar till salu

Ett designmedvet märke som tillverkar både husbilar och husvagnar. Ett smakfullt koordinerat färg- och materialval ger det ultimata intrycket av trygghet och trivsel. Njut av friluftslivet och låt dig hänföras av magiska platser – res med Hobby och din resa blir ultimat.

Begagnade fritidsfordon från Hobby

Hos Vincents Husbil & Husvagn älskar vi Hobby! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av begagnade husbilar och husvagnar från Hobby, ett varumärke som är känt för att tillverka högkvalitativa och pålitliga fordon. Oavsett om du söker ett fritidsfordon för familjesemestern, så finns våra kunniga säljare här för att hjälpa dig hitta ditt drömfordon.

Vi vill göra processen att köpa ett begagnat fritidsfordon så smidig och enkel som möjlig för er. Se vilka begagnade fordon från Hobby vi har till salu eller kom och besök oss i Varberg.

För mer information, eller för att boka en visning, kontakta oss idag så hjälper vi dig. VI ser fram emot att hjälpa dig hitta din nästa husbil eller husvagn!

Hobby husbilar och husvagnar till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs