Husvagnar till salu

Är ni på jakt efter en begagnad husvagn? Då har ni hittat rätt! Vincents Husbil & Husvagn i Varberg och Kalmar-Ålem har flera fina begagnade husvagnar till salu. Hos oss hittar du husvagnar med långbäddar, barnkammare, korta- och långa husvagnar, med mycket mer från ledande varumärken! Nedan kan du se vårt utbud av begagnade husvagnar. Vi finns alltid med er under hela köpprocessen. Vi ses hos Vincents!


Varumärke
Planlösning
Modellår
Längd
Vikt
Prisintervall
Bäddar

Begagnade husvagnar till salu hos Vincents Husbil & Husvagn

På Vincents Husbil & Husvagn strävar vi efter att det ska vara enkelt, smidigt och tryggt att köpa begagnade husvagnar. Oavsett om du är ny eller en erfaren entusiast, garanterar vi att du hittar det du söker hos oss.

Tack vare vår nya och innovativa hemsida har det aldrig varit enklare att köpa en begagnade husvagn hos oss. Med några enkla klick kan du söka efter dina krav; oavsett om du vill ha en liten husvagn, extra stor för hela familjen, en Hero Camper för äventyr, eller en husvagn med barnkammare kommer du hitta det du söker hos oss på Vincents – en husvagnsfirma du kan lita på!

Under våra 20+ år som aktiva husvagnsförsäljare har vi byggt en stor databas med artiklar och videos som finns tillgängliga för er att hitta rätt. Vi har samlat allt från hur värmesystemet fungerar till tips om vad som är bra att tänka på vid ditt husvagnsköp, på ett och samma ställe.

Oavsett om du bor i djupaste Norrland eller i södraste delarna av landet kan du med ett par knappklick enkelt få en virtuell 3D visning. Eller varför inte boka in en onlinevisning med en av våra säljare? Säg hejdå till geografiska hinder helt enkelt. Att hitta din nästa begagnade husvagn har aldrig varit så lätt.

Vi har sålt fritidsfordon i över 20 år vilket har gett oss platsen som Sveriges största förmedlare. Vi värdesätter våra kunder och skapar långvariga relationer som bygger tillit. Hos oss är du som vill köpa i trygga händer.

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen och stort förtroende från våra kunder säljer vi i stort sätt alla husvagnar. Hos oss hittar du små husvagnar till salu för 2 personer till stora och lyxiga husvagnar för 5, 6 eller fler personer.

Hittar du inte det du söker just nu? Vänligen kontakta våra säljare så sätter dem er på en väntelista tills den ni vill ha kommer in till oss.

Det är inte svårt att köpa en begagnad husvagn

Vi på Vincents förenklar processen för dig som vill köpa en begagnad husvagn. Sanningen är att många som vill köpa en begagnad husvagn drar sig från att köpa av privatpersoner på Blocket eller andra marknadsplatser. Och med goda skäl. När du köper en begagnad husvagn av en privatperson får du inga garantier, du får inga kvalitetskontroller och du kan aldrig veta om det finns några dolda fel.

På Vincents kvalitetskontrolleras alla husvagnar på en gedigen varudeklaration. Husvagnarna testas på över 150 punkter för säkerställa att allt håller en hög standard. Detta gör vi för att vara så transperant mot dig som köpare som bara möjligt. Vi hittar alla dolda fel, ser så alla system fungerar och så inget är trasigt, för att du som köpare ska få en begagnad vagn som håller måttet.

Husvagnar i lager

Hos Vincents Husbil och Husvagn i Varberg och Kalmar hittar du alltid ett stort urval av begagnade husvagnar till salu. Från våra anläggningar i Varberg och Kalmar gör vi över tusen kunder nöjda årligen, och det syns omdömen som kunderna ger oss. Hos oss hittar du som vill köpa husvagn alltid en som passar dina önskemål och behov. Varmt välkomen in till oss så hjälper vi hitta en husvagn för er!

Husvagnar av kvalité

Trots det faktum att vi säljer begagnade husvagnar så låt inte det skrämma er! Alla husvagnar som vi säljer går igenom gedigna kvalitétskontroller så att du som köpare ska få en begagnad husvagn i bästa möjliga skick. 

Vincents Husbil & Husvagn är den opartiska länken mellan köpare och säljare. Eftersom vi endast handlar med begagnade husvagnar kan vi vara helt opartiska i vårt förmedlingsuppdrag. För oss är kvalité, säkerhet och trygghet grundpelare i allt vi gör. Och det syns i de omdömen som våra kunder ger oss. 

Sortera husvagnar efter ledande märken

Adria
Bürstner
Hero Camper
Hobby
Kabe
Knaus
Polar

Hur fungerar en husvagn?

Bra att veta inför köpet

Husvagnar till salu

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Så här hittar du rätt husvagn för dig!

1. Vilken typ av husvagn är du ute efter?

Hos Vincents Husbil & Husvagn hittar du ett brett sortiment av begagnade husvagnar till salu. Innan du börjar leta efter en husvagn kan det vara bra att tänka över vilken typ av husvagn du är ute efter. Letar ni efter en liten och lätt? Eller en stor med barnkammare för hela familjen? Genom att tänka genom detta kan du avgränsa sökandet, vilket underlättar för er att hitta rätt.

2. Fördelar med husvagn

Husvagn brukar passa bättre för större familjer – särskilt om man har små barn. Husvagnar är oftast rymligare än husbilar, vilket gör att man slipper trängas lika mycket. I många hittar du även en barnkammare, vilket kan var skönt för barn som vuxna. Med en husvagn slipper du plocka ner hela campingplatsen så fort ni vill åka på en dagstur. Lossa vagnen från dragkroken och ge er iväg!

3. Vad vill du använda husvagnen till?

Ställ dig själv frågan: Vad vill jag använda min husvagn till? Genom att definiera vad du vill använda vagnen till kan det hjälpa dig hitta rätt. Är du ute efter en stor som rymmer hela familjen? Då bör du leta efter en med många bäddar. Vill du ha en liten som är lätt att manövrera? Då bör du kolla efter en mindre husvagn eller en Hero Camper. Har ni barn? Då bör ni överväga en med barnkammare.

4. Hur många är ni?

Det är viktigt att ni vet hur många ni är som ska använda husvagnen. Leta efter hur många sovplatser och bältade färdplatser som finns och hitta den som passar er! Har ni barn? Då rekommenderar vi barnkammare!

5. Sälj, eller byt in, din nuvarande husvagn

Om du funderar på att sälja din nuvarande husvagn är vår förmedlingstjänst det du letar efter. Vi är landets ledande förmedlare och förmedlar över 600 fordon årligen i Varberg och Kalmar. Vill du veta vad din husvagn är värd hjälper våra duktiga värderare dig att uppskatta försäljningspriset. Du har också möjlighet att sälja husvagnen till oss direkt genom ett direktinköp – valet är ditt!

6. Enkel finansiering för din husvagn

Tillsammans med vår partner Wasa Kredit erbjuder vi smarta betallösningar som underlättar inför ditt husvagnsköp. Genom vår smidiga räknare kan vi snabbt ge dig ett estimat om månadskostnaden baserat på priset på vagnen, handpenning och betalningsperioden.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husvagn

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!