Niesmann

Niesmann husbilar till salu

Ett högklassigt lyxmärke som imponerar med snygg design och innovativa lösningar! Här har du ett premiummärke som de flesta campare drömmer om att äga. Niesmann är kända för sina unika och exklusiva designlösningar, som till exempel den markanta böjda taklinjen och den höga komforten ombord. Men det är inte bara utsidan som imponerar – insidan är minst lika vacker med lyxigt inredda boendemiljöer och den senaste tekniken. 

För dig som vill ha en tillförlitlig och trygg bil med generöst tilltagna ytor för optimal komfort och ett bekymmersfritt ägande är Niesmann det rätta valet. Så om du letar efter en husbil som sticker ut från mängden och erbjuder en oförglömlig upplevelse på vägarna, så är Niesmann definitivt ett märke att tänka på.

Begagnade Niesmann

Upptäck vägarna med en husbil från Niesmann! Hos Vincents hittar du ett stort utbud av kvalitetssäkrade husbilar – och Niesmann är en favorit! Har vi inte den Niesmannen du letar efter? Kontakta våra säljare så hjälper de er.

Niesmann husbilar till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs