Vanliga frågor om förmedling av husvagnar och husbilar

Här finns svaren på de vanligaste frågorna om förmedling. Hittar du inte svaret på din fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra av dig och hjälpa dig med förmedlingen.

Hur går förmedlingen till?

Gå in här och läs mer om hur vi gör när vi förmedlar. Vi har en strukturerad process och jobbar med LEAN som metod för att du ska känna dig helt trygg.

Hur länge stannar min husbil/husvagn hos Vincents?

Så länge som du önskar. Vi har ingen maxtid på hur länge ditt fordon får stå här och inte heller någon bindningstid. Målet är naturligtvis att sälja fritidsfordonet så fort som möjligt, men beroende på modell och prisklass samt efterfrågan och utbud så varierar också tiden det tar att få ett fritidsfordon sålt.

Står ditt fritidsfordon lite längre så kan det vara bra att känna till att vi kontinuerligt utför underhåll samt att fordonet står på laddning på ett inhägnat, larmat område med videobevakning.

Kostar förmedlingen extra efter en viss tid?

Nej, så länge förmedlingsuppdraget fortfarande är aktivt så kostar det inte extra att ha fritidsfordonet hos oss efter en viss tid.

Säljer ni även på vintern och hur gör ni med vinterförvaring?

Ja, vi säljer under vintern och har gratis vinterförvaring ute på vår försäljningsgård för våra förmedlingsfordon. Innan de ställs ut på gården går Våra tekniker igenom samtliga fordon och vintersäkrar på bästa sätt.

Har du fritidsfordonet hos oss för förmedling under vinterförvaringen kan du se det som att du både har den förvarad men samtidigt har stor chans till försäljning under tiden den står här. Alla fritidsfordon står trygga på inhägnat och larmat område med videobevakning och vi ser över fordonsgården varje kväll. Alla fordon är inkopplade till ström och är helt tömda på vatten i både panna och i vattensystem.

Behöver ni göra ett fukttest eller gasoltest även om jag precis har gjort ett?

Ja, för att vi ska kunna stå för vår garanti efter köp så är det nödvändigt för oss att själva göra fukttest och gasoltest, även om det har gjorts tidigare.

Låt oss förmedla ditt fritidsfordon!

Vincents Husbil och Husvagn är Sveriges ledande på förmedling av fritidsfordon! Här andas vi husbilar och husvagnar. Låt oss sälja ert fordon!