Våra varumärken

Vi säljer, köper in och förmedlar marknadens ledande märken av husbilar och husvagnar. Hos oss hittar du endast begagnade fritidsfordon för camping, för såväl som vintercamping, för långturer och säsongscamping. Alla objekt vi förmedlar har gått igenom vår varudeklaration för att du ska känna dig trygg i din affär. Se alla våra varumärken här – och välkommen att boka en visning med våra säljare. Online, på plats eller be att få mer information per telefon.

Adria

Adria är Sveriges mest sålda märke och en klar Vincents-favorit. Här har du märket som erbjuder någonting för alla åldrar, alla storlekar och alla prisklasser.

Begagnade Bürstner

Bürstner

Tyskbyggd husbil som tillhör den väletablerade Hymergruppen. Här har du ett märke som lägger stor vikt vid interiör och design.

Begagnade Carado

Carado

Tyskbyggda Carado har någonting för alla! Oavsett om du är på jakt efter en liten plåtis för Europas allra smalaste vägar, alkoven för familjen eller något större.

Carthago

Ett märke för den kräsne! Carthago är ett Premium-märke som står för högsta kvalité, maximal trygghet och unik exklusivitet.

CI

Ett märke med väl genomtänkta planlösningar, färgsättningar och materialval! Fabriken finns i Toscana och märket präglas av italiensk hantverksanda.

Begagnade Dethleffs

Dethleffs

En av de absolut populäraste märkena genom tiderna. Här garanteras semesterglädje och oändliga äventyr!

Eura Mobil

I Trigano gruppen, den största spelaren i Europa, ingår husbilsmärket Eura Mobil. De bygger sina husbilar i en träfri glasfibersandwich vilken innebär att bodelen limmas ihop med teknik hämtad från flygplansindustrin.

Frankia

Premiummärket som har lösningar för allt! Frankia erbjuder de absolut bästa lösningarna på marknaden när det gäller funktion och praktik. Här finner du gott om skåp, garderober och stuvutrymmen.

Begagnade Globecar

Globecar

Pössl/Globecar är Europas största plåtis-tillverkre och är dubbelt så stora som närmsta konkurrent.

Hero Camper

HeroCamper designad och producerad i Danmark. En riktigt tuff och superinnovativ vagn för alla!

Hobby

Designmedvetet märke med husbilar och husvagnar. Ett smakfullt koordinerat färg- och materialval ger det ultimata intrycket av trygghet och trivsel.

Begagnade Hymer

Hymer

En vägvisande pionjär för campingbranschen! Komfort, innovativ teknik och nytänkande karossuppbyggnad för ett förstklassigt resande. Hymer har lyxhusbilar av högsta kvalitet till fyrhjulsdrivna plåtisar på Mercedeschassi.

Kabe

En svensk vagn med rötter i småländska Tenhult! Med komfort och kvalitet i fokus är inredning och detaljer av största vikt.Marknadens mest isolerade väggar, bekvämaste madrasser och bästa värmesystem.

Karmann

Maximerar ditt behov av både nytta och nöje. Storlekarna som erbjuds är smidiga och ultimata för både de kortare turer till matbutikerna samt de längre kustvägarna runt om i vårt vackra Europa.

Knaus

Erbjuder ett brett modellprogram för alla, både inom husbilar och husvagnar. Njut av livet på tu man hand och låt dig inspireras av oändliga möjligheter att uppleva!

Begagnade La Strada

La Strada

Här är husbilen för dig som värdesätter kvalité och innovativa lösningar samt flexibiliteten av det mobila levnadsättett.

Begagnade LMC

LMC

Med en tidlös design, med ett utförande för åretruntbruk och med en gedigen konstruktion har LMC allt man kan önska. Här har du ett märke som ger glädje till hela familjen!

Malibu

Från Carthago-gruppen har detta varumärke nu blommat upp! Malibu står för komfort, kvalitet och smidighet. Allt från helintegrerade lyxhusbilar till några av marknadens absolut bästa plåtisar.

Mc Louis

Med Mc Louis får du den italienska känslan av lyx! Smarta lösningar, goda egenskaper och en design som tilltalar de flesta. 2000-talets snabbast växande husbilsmärke.

Begagnade Neismann

Niesmann

Ett högklassigt lyxmärke som imponerar med snygg design och innovativa lösningar! Har du haft en Niessmann tidigare blir valet av nästa husbil lätt.

Pilote

Märket som de flesta faller pladask för! Fransktillverkade husbilar för kunden som kräver omsorg, design och kreativitet. Genomtänka ytor, hemtrevliga rum och en härlig känsla av lyx och fräschör.

Polar

Svenska Polar är välkänt för sin kvalitet och komfort under sommar såväl som vinter Redan i grundutförande är detta ett märke med en utrustningsnivå som ofta är tillval hos andra.

Pössl

Det mest väletablerade plåtis-märket på marknaden! Här ligger fokus på friluftsliv, enkelhet och smidighet. En trendsättare för standarden av fabriksbyggda plåtisar.

Rapido

Varsamt inredd med fransk elegans och ett materialval som skapar en ombonad känsla. Likt ett konstverk ligger vikten vid de noga genomtänkta detaljerna.

Begagnade Roadcars

Roadcar

Roadcar fokuserar på enkelhet, prisvärdhet och väl genomtänka lösningar. 

Sunlight

​En uppstickare med den ultimata blandningen av enkelhet, praktik och funktion till ett oslagbart pris. Den perfekta husbilen för alla i familjen – inklusive människans bästa vän.

Sun Living

Sun Living är Adrias lillebror! Innovativa planlösningar och ett märke att räkna med. Ett originellt tänkande med en enklare design.

Begagnade Van Tourer

Van Tourer

Denna plåtis kan användas när som helst och hur som helst – allt från dagliga inhandlingar till aktiva semestrar eller längre resor i Europa. 

Weinsberg

Weinsberg är ett tyskbyggt märke som beskrivs med orden enkelt, klokt och smart.