Förmedla din husbil eller husvagn genom oss

Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar med trygghet i fokus

Vi förmedlar närmare 650 fantastiska husbilar och husvagnar om året och vi är väldigt glada över det betyg vad gäller trygghet, ordning och reda samt bemötande som våra förmedlingskunder ger oss. Går du i tankar om att sälja är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor. Därför är vi en mycket attraktiv marknadsplats för dig.

Experter på förmedling

Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vår strävan är inte bara att uppfylla våra kunders förväntningar, utan även överträffa dem. I ett förmedlingsuppdrag är vi länken mellan dig och din köpare. Vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens inom det vi gör. Såväl du som säljare och den framtida köparen ska känna er trygga när de gör affär med oss. Vi följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog. Vi hjälper dig hela vägen!

Hur jobbar vi med förmedling?

Vår kunniga personal guidar dig genom hela processen. När vi tar in ett fritidsfordon för förmedling gör vi en av Sveriges mest omfattande varudeklarationer där vi testar fritidsfordonet på cirka 150 punkter. Varudeklarationen är något som både du och våra kunder får ta del av. Den omfattar bland annat fukttest, gasoltest och batteritest samt servicebehov och mycket mer. Fordonet fotograferas sedan både invändigt och utvändigt för annonsering. Högkvalitativa bilder tas ur alla vinklar för att ge en både ärlig och attraktiv upplevelse för eventuella köpare. Bilder, film och texter sammanställs i en annons på Bytbil.com, Blocket.se, Facebook och här på vår välbesökta hemsida.

Vad är förmedling?

Förmedling av husbilar och husvagnar är en tjänst som hjälper säljare och köpare att träffa varandra och komma överens om en försäljning. Vincents förmedlingstjänst hjälper säljare att marknadsföra deras fordon till en bred publik, och hitta en köpare till fordonet. Genom att använda en förmedlingstjänst får du också hjälp med att hantera många av de krångliga delarna av försäljningen. Vi hanterar logistiska detaljer, annonsering, förhandlingar och dokumenthantering så du kan tänka på annat. Många säljare av husbilar och husvagnar väljer förmedling i stället för att försöka sälja fordonet privat då det är en väldigt tidskrävande och ibland komplicerad process att sälja en husbil eller husvagn privat.

Varför välja förmedling?

Det finns flera anledningar till varför husbil- och husvagnsägare väljer att sälja deras fordon med hjälp av förmedling. Det är i många fall en komplicerad och tidskrävande process att sälja själv vilket många säljare helst vill undvika.

 • Expertis och kunskap

En förmedlingstjänst har oftast en djup kunskap om husbils- och husvagnsmarknaden och kan alla detaljer om hur försäljning av dessa typer av fordon fungerar.

 • Stor kundbas

Ett företag som erbjuder förmedling kan hjälpa dig nå ut till en bred publik av potentiella köpare, både på lokal- och nationell nivå. Det är värdefullt för den som försöker sälja en husvagn eller husbil

 • Effektiv och strukturerad försäljningsprocess

Med beprövade metoder som utvecklats under många år är förmedling smärtfritt. Vi tar hand om alla detaljer, inkluderat marknadsföring, förhandlingar, pappersarbete, så säljaren kan slappna av och tänka på annat

 • Säkerhet

Genom att använda en förmedingstjänst ökar det säkertheten, eftersom förmedling fungerar som en mellanhand mellan dig och köparen vilket bidrar till att transaktionen genomförs smidigt och rättvist.

Du vet väl…?

För att underlätta försäljningen erbjuder vi köparen såväl finansiering som garantier. Det gör det både lättare och säkrare för dig att sälja via förmedling än om du skulle sälja privat.

Enkelt & snabbt, så fungerar förmedling

Allt börjar med kontakt

Alla goda ting börjar med kontakt. Fyll i vårt formulär, slå oss en signal eller kom och säg hej.

Varudeklaration

Ditt fordon tas in på kontroll där våra tekniker gör en omfattande teknisk inspektion av ditt fordon.

Annonsering

Vincents marknadsteam ser till att ditt fordon når ut till en bred publik av intressenter.

Försäljning

Våra kunniga säljare visar ditt fordon för potentiella köpare. Vi presenterar budet för dig att godkänna.

Utbetalning

Senast tio dagar efter ägarbytet har du pengarna på ditt konto.

Husbilsförmedling

  • Gratis husbilsvärdering
  • Fukttest
  • Branschens vassaste annonser
  • Vi tar hand om all kundkontakt – så du kan luta dig tillbaka
  • Få rättvist betalt för din husbil
  • Mellan 6 – 10 % provisionsavgift
  • För husbilar från Adria samt plåtisar (vans) är provisionsavgiften endast 8%

Husvagnsförmedling

  • Gratis Husvagnsvärdering
  • Fukttest
  • Branschens vassaste annonser
  • Vi tar hand om all kundkontakt – så du kan luta dig tillbaka
  • Få rättvist betalt för din husvagn
  • 10% provisionsavgift

Hur fungerar förmedling?

I denna film beskrivs hela vår process om hur förmedling för husbilar och husvagnar går till. Undrar du över något ytterligare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss här