Trygg förmedling hos Vincents

Vill du sälja? Vi gör det tryggt och snabbt!

Vi förmedlar närmare 650 fantastiska husbilar och husvagnar om året och vi är väldigt glada över det betyg vad gäller trygghet, ordning och reda samt bemötande som våra förmedlingskunder ger oss. Går du i tankar om att sälja är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor. Därför är vi en mycket attraktiv marknadsplats för dig.

Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vår strävan är inte bara att uppfylla våra kunders förväntningar, utan även överträffa dem. I ett förmedlingsuppdrag är vi länken mellan dig och din köpare. Vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens inom det vi gör. Såväl du som säljare och den framtida köparen ska känna er trygga när de gör affär med oss. Vi följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog. Vi hjälper dig hela vägen!

Kompetens och ordning?

De flesta försäljningar av lägenheter och villor överlåts till mäklare. Det är av samma vikt att anlita oss som din mäklare för ditt fritidsfordon. Vi vill att du ska få rätt betalt för ditt objekt och undvika eventuella bedrägerier så att du kan känna dig trygg med din affär.  Vi har under flera decennier blivit Sveriges ledande förmedlare av campingfordon och är därför stolta över att ha förtjänat ett stort förtroende hos våra kunder. Med vårt 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområde, precis intill  den vältrafikerade E6:an, får ditt fordon bästa möjliga exponering. Ditt fordon står tryggt på vår inhägnade och kameraövervakade försäljningsgård med plats för 150 fordon.

Vi har kunnig personal som guidar dig genom hela processen. När vi tar in ett fordon för försäljning gör vi en av Sveriges mest omfattande varudeklarationer där vi testar bilen på cirka 150 punkter. Varudeklarationen är något som både du och våra kunder får ta del av. Den omfattar bland annat fukttest, gasoltest och batteritest samt servicebehov och mycket mer. Fordonet fotograferas sedan både invändigt och utvändigt för annonsering. Högkvalitativa bilder tas ur alla vinklar för att ge en både ärlig och attraktiv upplevelse för eventuella köpare. Bilder, film och texter sammanställs i annons på Bytbil.com, på Blocket.se, på Facebook och och här på vår välbesökta hemsida www.vincents.se.

För att underlätta försäljningen erbjuder vi köparen såväl finansiering som garantier. Det gör det både lättare och säkrare för dig att sälja via förmedling än om du skulle sälja privat.

Med Vincents i 8 steg

I denna film beskrivs hela vår process om hur förmedlingen går till. Luta dig tillbaka och se den. Är det något du undrar så fråga oss gärna.

Förmedlingen steg för steg

Se vår guide till hur vi förmedlar husbilar och husvagnar, steg för steg, i en strukturerad process.