Gör ett direktinköp av din husbil eller husvagn

Och få rätt betalt!

Vincents direktinköp – snabbast och enklast!

Vill du sälja husbilen utan krångel? Välj då Nordens enklaste och tryggaste inköpstjänst hos Vincents Husbil & Husvagn. Via vår trygga inköpstjänst får du gratis värdering av din husbil eller husvagn, oavsett fabrikat och årsmodell! Bra va? Vi tar hand om all pappershantering, ägarbyten samt lösensummor av krediter och skulder, så du slipper allt det där tråkiga!

Slipp krånglet, Vincents tar hand om allt!

Alla som ska sälja sin husbil eller husvagn har samma önskan: ‘’Jag vill sälja min husbil snabbt, men få rätt betalt’’. Äntligen kan den önskan uppfyllas! Tack vare Vincents snabba direktinköp av husbil- och husvagnar är försäljningen enkel för dig som kund. Du får betalt direkt så du kan satsa på nya drömmar och intressen. Medan många husbil- och husvagnshandlare endast köper in ditt fritidsfordon när du köper ett annat så erbjuder vi dig ett rent köp. Ett köp som vi erbjuder direkt efter att vi undersökt fordonet.

Varför sälja fordonet till oss?

Våra kunder vittnar dagligen om hur komplicerade och långdragna deras försök till att själva sälja sina husbilar har varit. Spekulanter som återkommer flera gånger och spekulanter som aldrig dyker upp. De som mejlar och ringer efter mer fakta och fler bilder, men ändå bor för långt bort för att ens komma och titta på fordonet. Likt vid en försäljning av en bostad finns det alltid de som bara kommer för nöjes- och nyfikenhetens skull och de som varken har pengar eller kreditvärdighet. Allt detta slipper du när vi köper din husbil eller husvagn!

Gör ett direktinköp och få betalt direkt

Vi erbjuder dig direkt ett rimligare bud för din husbil eller husvagn än de flesta andra inköpare kan ge dig. Detta är möjligt på grund av vår långa erfarenhet i branschen samt att vi når fler kunder över hela landet som väntar på att få köpa en begagnad husbil med Vincents trygghetsgaranti.

Husbil som husvagn – Vi välkomnar alla märken!

Adria, Bürstner, Carado, Carthago, CI, Dethleffs, Eura Mobil, Frankia, Globecar, Hero Camper, Hobby, Hymer, Kabe, Karmann, Knaus, La Strada, LMC, Malib, Mc Louis, Niesmann, Pilote, Polar, Pössl, Rapido, Roadcar, Sunlight, Sun living, Van Tourer och Weinsberg för att nämna några.

Vill du att vi köper in ditt fordon?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort!

Formulär för direktinköp