Eura Mobile

Eura Mobile husbilar till salu

I Triganogruppen, den största spelaren i Europa, ingår husbilsmärket Eura Mobil. Eura Mobil är inget volymfabrikat vilket gör att man kan hålla en hög kvalitetsnivå. Dem bygger sina husbilar i en träfri glasfibersandwich vilken innebär att bodelen limmas ihop med teknik hämtad från flygplansindustrin. Det bidrar till en tystare körning och mindre risk för att fukt tränger sig in. Eura mobil har stort förtroende för sin teknik och lämnar därför täthetsgaranti på 10 år (under förutsättning att man gör sina garantitester årligen). Upptäck Europa med din nya bästa vän!

Begagnade Eura Mobile

Går du i köptankar? Letar du efter en husbil med hög kvalité och god komfort? Då är Eura Mobile för dig. Hos Vincents Husbil & Husvagn finns flera begagnade Eura Mobile till salu. Se vilka vi har inne och kontakta våra kunniga säljare så hjälper dem er genom hela processen!

Eura Mobil husbil till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs