BBQ

Vincents och Hero Camper Sverige på BBQ Festival

Nästa helg (26-27 augusti) arrangeras en ny barbequefestival i Åkulla med internationell grilltävling. Vincents ska tillsammans med Hero Camper närvara under festivalen och visa upp den fräcka äventyrsvagnen Hero Camper.

Åkulla BBQ Festival arrangeras av Åkulla Outdoor Resort. I det samarbete som Vincents och Hero Camper Sverige har tillsammans med Åkulla Outdoor Resort står Hero Camper Sverige som huvudpartner under festivalen. Under den internationella tävlingen som kommer hållas kommer också äventyrsvagnen Hero Camper finnas på plats så att festivalens besökare ska få möjligheten att se vagnen på nära håll. Besökare kommer dessutom kunna vara med i Hero Campers tävling.

Mat, dryck och musik

Under festivalen blir det en spännande mix av mat, dryck och musik. Du som besökare kommer ha möjligheten att träffa Europaeliten i BBQ. Det är fri entré och på plats finns flera utställare och prova-på-aktiviteter.

Läs schemat för festivalen här: https://www.akullaresort.se/kalender

BBQ
Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs