Mountainbike

Hero Camper till Bockstensturen

Till helgen arrangeras årliga Bockstensturen, Sveriges tuffaste mountainbikelopp. Hero Camper Sverige och Vincents Husbil & Husvagn står som sponsor för eventet och kommer finnas på plats.

Den 2 september är det Bockstensturen, mountainbikeloppet med start i vackra Åkulla bokskogar. Första året som Bockstensturen ägde rum var 1995 och i år blir det tjugoandra året i rad som loppet arrangeras. Loppet lockar tusentals cyklister till västkusten och historiska Varberg. Bockstensturen har tagit sitt namn från just Bockstensmannen som hittades endast 75 meter från en av stigarna som loppet går på i Åkulla. Här får man njuta av den unika bokskogen under loppet. Banan sträcker sig även över andra stora delar av Varbergs kommun och visar det vackra landskapet. Start och mål är vid skidstadion i Åkulla.

Hero Camper på plats

På plats i Åkulla kommer Hero Camper Sverige tillsammans med Vincents Husbil & Husvagn ställa ut med en Hero Camper så att besökarna kan kolla in denna fräcka äventyrsvagn som gör sig bra i den vackra miljön i Åkulla. Hero Campern kommer sitta på en snygg Nissan X-Trail från Hedin Bil och på det monterade cykelstället på Hero Campern kommer det sitta två cyklar från Cykelverkstaden NO.1.
Vi ser att Hero Camper är det perfekta boendet på hjul för cykelentusiaster och vill därför visa upp den för att fler ska få se fördelarna. Den är smidig och enkel att ta med sig ut på tävlingar och du kan få med dig upp till tre cyklar på ett monterat cykelställ som sitter på Hero Campern, säger Martina Sandström, digital kommunikatör på Vincents Husbil & Husvagn och Hero Camper Sverige.

Vid montern kommer besökare kunna ställa frågor om Hero Campern, få rabatt-kupong och delta i en bean bag-tävling med chans att vinna snygg merch från Vincents Husbil & Husvagn och Hero Camper.

Bockstensturen har fyra olika distanser, 30 km, 60 km eller 90 km vilket gör att deltagarna kan anmäla sig till den längd som passar bäst. För de yngsta deltagarna finns även Lilla Bockstensturen med längd på 800 m eller 1500m. Vill du läsa mer om Bockstensturen kan du göra det HÄR.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs