Great Place to Work

Vincents får utmärkelse som ett Great Place to Work

Vincents är stolta över att ha blivit certifierade av Great Place to Work®. Den prestigefyllda utmärkelsen är helt baserad på vad Vincents nuvarande medarbetare säger om sin upplevelse av att arbeta på Vincents. I år säger 93% av våra anställda att Vincents Husbil & Husvagn är en fantastisk arbetsplats. 

Great Place to Work™ är världsledande när det kommer till att bedöma och främja en positiv arbetsplatskultur. De hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer.
– En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work.

Vincents Husbil & Husvagn strävar ständigt efter att vara en arbetsplats där varje individ kan trivas och växa. Vi erbjuder möjligheten till fortsatt lärande och utveckling för att stödja medarbetarnas personliga och yrkesmässiga tillväxt.

Genom att kontinuerligt lyssna på medarbetarnas behov och åsikter arbetar vi aktivt för att skapa en arbetsplats med stark gemenskap där varje individ kan blomstra. Med förmåner som uppskattas och är anpassade för våra medarbetare och en familjevänlig kultur arbetar Vincents för att balansera arbete och privatliv på ett sätt som främjar välmående och prestation.
– För oss är det en självklarhet att alla ska må bra när man kommer till arbetsplatsen, att man känner sig trygg och att man vågar vara sig själv och säga sina åsikter, säger Emma Dahlin, platschef på Vincents Husbil & Husvagn.

Hos Vincents är filosofin kring arbetsplats att främja en kultur där vi uppmuntrar varandra att utmana och utvecklas varje dag. Vi tror på att skapa en miljö där alla känner sig välkomna att bidra med sina idéer och kreativitet, oavsett deras roll eller position. Vårt övergripande mål är att skapa en trivsam arbetsmiljö där människor inte bara vill stanna kvar, utan även finner glädje och nöje i sitt arbete.

GPTW Mall

Om Great Place to Work

Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place to Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place to Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place to Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder. Följ Great Place to Work på LinkedIn, Facebook och Instagram eller besök greatplacetowork.se och anmäl dig till nyhetsbrevet för att få veta mer.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs