Hero Camper och husbilar på Tjolöholm Classic 2022

Nyheter, Vincpiration

Tjolöholm Classic Motor arrangeras den 22 maj och vi är på plats som både stolt sponsor och med resglad monter! Med oss har vi en husbil och ett par snygga vagnar från Hero Camper. Våra säljare ser fram emot att träffa er!

Runt 1.400 bilar ställer ut på denna folkfest för hela familjen, vilket gör det till ett av Västsveriges största bilarrangemang. Tjolöholm Classic Motor har anordnats på Tjolöholm sedan 1993 och lockar varje år mängder av besökare. https://www.facebook.com/TjoloholmClassicMotorShow/

PROGRAM 2022

10-16 Utställningen är öppen, kul aktiviteter för alla barn, knallar och marknad
11-12 Flygförevisning
11-14 KAK Racing Show. Unika racingbilar i ladan
11-16 Flyg helikopter över nejden
14-15 ARVINGARNA spelar full konsert med alla sina hits

ÖPPETTIDER

  • Utställningen pågår kl 10-16
  • Kafé Manegen kl 10-16: lättare lunch, smörgåsar och kakor.
  • Restaurang Storstugan kl 12-18: varmrätter i mysig miljö, boka gärna bord på 0300-40 46 00.
  • Slottsbutiken kl 10-16: utvalda produkter med anknytning till slottet. Här kan du också köpa visningsbiljetter och få information om Tjolöholm.
  • Glasskiosk på området kl 10-16.
  • Slottet kl 11-16:
  • Visningar och möjlighet att gå runt på egen hand. Visningsbiljett köper du här. Vill du istället gå på egen hand i slottet köper du biljett här. Förköpt biljett till slottet ger fri entré till evenemanget.
  • Tjolöholms lekby kl 10-16
  • Trädgårdsvisningar, slottsträdgård och vagnsmuseum

ENTRÉ

Entréavgiften för vuxen är 140 kr.
Fri entré för barn under 15 år.
Parkeringsavgiften för bil är 60 kr, mc och mopeder har gratis parkering.
Inget förköp, biljetter säljs i entrén. Reservation för att det kan bli fullt, så kom i god tid. Betalning via kort, Swish eller kontant.

Välkomna!

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs