Hero Camper tillbehörskampanj

Hero Camper Tillbehörskampanj 2023

Vill du uppleva sommaren på ett minnesvärt sätt? Då är det dags att göra dig redo för en oförglömlig kampanj tillsammans med Hero Camper! Med  Tillbehörskampanjen får du fantastiska tillbehör på köpet av en Hero Camper till ett värde av hela 19 200 SEK! Kampanjen varar fram tills 30 september 2023

Vilka tillbehör inkluderas?

När du köper en Hero Camper under kampanjperioden får du ett exklusivt tillbehörspaket som gör din Hero Camper upplevelse ännu bättre. Paketet innehåller följande:

Ett Fenderbox set

Fenderbox set är perfekt för att organisera och förvara dina tillbehör. Med detta smarta förvaringssystem kan du enkelt hålla ordning på allt du behöver under din resa, vilket gör det lättare att njuta av din vistelse utan att känna dig ostrukturerad. 

Fenderboxes

En Portable Single Gas Stove

Njut av härliga matlagningsupplevelser utomhus med det enkla portabla gasköket från Hero Camper. Detta praktiska tillbehör låter dig laga din favoritmat när du är ute i naturen och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider vart som helst.

Portable gas stove

En Smart Bunk

Smart Bunk är den perfekta lösningen för extra sovutrymme eller för lite extra förvaring. Denna flexibla hylla kan användas som en extrasäng för ett litet barn, eller så kan den användas för att enkelt organisera och förvara dina prylar under resan.

Smartbunk

Ett erbjudande du inte vill missa!

Erbjudandet gäller endast under Tillbehörskampanjen som varar fram tills den 30 september 2023. Se till så du inte missar chansen att få extra tillbehör till din Hero Camper utan extra kostnad! Detta är ett tillfälle du inte vill gå miste om för att förbättra dina äventyr och ge dig själv och din familj en sommar full av glädje och äventyr.

Hero Campers till salu

Ta vara på sommaren och spana in våra fräcka Hero Campers som vi har till salu just nu. Vi hjälper er hela vägen!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs