Chef eller ledare? Kom på halvdags-LEANspirationsdag!

Nyheter

Vi har märkt att många är nyfikna på hur vi infört och jobbar aktivt med LEAN hos oss på Vincents. Därför bjuder vi nu in till två inspirerande halvdagar för ledare som vill närma sig ett standardiserat arbetssätt som involverar medarbetare och skapar engagerade team. Som vill fokusera på att göra rätt saker, arbeta med ständiga förbättringar och en inre effektivitet som ger möjligheter att växa. Vill du ta plats?

Under hösten bjuder vi in ett antal ledare från andra branscher, kulturer och områden för att inspirera fler till att våga satsa på LEAN i sina verksamheter. För oss har LEAN gjort enorm skillnad och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Sedan vi införde LEAN har vi blivit mycket mer välmående som företag och ha blivit redo för expansion och att möta framtiden. Vill du eller din verksamhet nosa på det som gjort oss till ett Great Place to Work och en ledande och växtkraftig aktör i branschen, läs då mer här!

 

Vad innehåller denna halvdag?

LEAN-introduktion med Johan Fallqvist och Vincent Schaffler Rundvandring på Vincents anläggning med pulstavla i fokus Summering och reflektioner / frågestund Vi avrundar med gemensam lunch

 

För vem är dessa LEAN-inspodagar?

Ledare oavsett nivå, från olika branscher. handel, fordon, tillverkningsindustri eller kanske media. Du kanske är politiker, offentlig tjänsteman eller kanske ledare/chef inom vård/omsorg eller skolvärlden.

 

Vilka dagar kan du välja mellan?

fredag 11 november kl 08:00 – 12:00
fredag 18 november kl 08:00 – 12:00

 

Vi tror på mångfald för bättre kreativitet och effektivitet

Då vi inom Vincents vill främja mångkulturens fördelar för bättre lönsamhet kommer vi att sätta samman varje halvdags grupp på bästa sätt. Vi vill framför allt välkomna personer/ledare med utländsk bakgrund – så tipsa gärna ledare du känner. Har du själv en utländsk bakgrund, ange det i er anmälan.

 

Hur anmäler du dig?

Uppge din och din kollegas namn, vilket företag/verksamhet ni representerar och vad företaget sysslar med, vilken dag ni önskar delta (kan ni oavsett dag ange gärna det), era roller/yrken, kontaktuppgifter och ev matallergier.

 

Intresseanmälan eller frågor kan ni sända till backoffice@vincents.se senast den fredagen 28 oktober 2022. Vi återkommer senast den 2 november med besked om och när ni har fått plats.

Begr antal – max 8 deltagare per halvdag. Skynda att anmäla!

Kostnad – gratis.

 

VARMT VÄLKOMNA!

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs