Sveriges bästa campingplatser

Vincents och Hero Camper på Overland Adventure Expo

Vincents Husbil & Husvagn kommer tillsammans med Hero Camper att besöka äventyrsmässan Overland Adventure Expo, i Solbacka (Sörmland 1h från Stockholm) den 12-14 maj 2023.

Det är andra året i rad som Vincents och Hero Camper besöker äventyrsmässan, Overland Adventure Expo. Detta år ligger festivalområdet ligger vackert vid vattnet i Solbacka, Sörmland. Det kommer vara tre fullspäckade dagar med inspiration och shopping för dig som gillar overlanding, outdooraktiviteter, vanlife och äventyr. 

På plats kan du spana in de senaste produkterna, träffa andra äventyrare, bo och umgås på festivalens camp och njuta av god mat. På äventyrsfestivalen kan du även ta del av spännande föreläsningar, workshops och aktiviteter som ger dig kunskap för att ta dig ut på nya äventyr. Du kan läsa mer om festivalen HÄR.

expo deposit herocamper vincents 2 1

Tävling

Vill du uppleva tre dagar fulla av spännande äventyr, inspiration och shopping? Då har du hittat helt rätt! Vi tävlar just nu ut 8 st fribiljetter till årets äventyrsfestival, Overland Adventure Expo som äger rum 12-14 maj (Solbacka, Sörmland 1h från Stockholm) 2023.

För att delta i tävlingen:

 1. Följ oss
 2. Gilla inlägget
 3. Kommatera det här inlägget med din bästa emoji som beskriver din favorit-outdooraktivitet.

  Vill du öka dina chanser att vinna? Tagga gärna den kompisen som du vill ha med dig och be den att också delta i tävlingen så att ni kan åka dit tillsammans! Tävlingen pågår på Hero Campers sociala medier och sociala medier för Vincents Husbil & Husvagn. Tävlingen pågår mellan 20 april – 26 april och vinnaren kontaktas senast den 27 april.

Vinnarna blir meddelande vid DM/PM på Instagram eller Facebook. Tävlingen pågår mellan 20 april – 26 april och vinnaren kontaktas senast den 27 april.

Denna tävlingen sponsras inte, stöds inte, hanteras inte eller associeras inte av/med Instagram eller Facebook. Anställda på Vincents och Hero Camper kan inte delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkor och regler.

Tävlingsvillkor och regler
Tävlingen pågår mellan 20 april – 26 april och vinnaren kontaktas senast den 27 april.

 1. För att delta i tävlingen behöver du vara över 18 år och bosatt i Sverige.
 2. Anställda på Vincents Husbil & Husvagn samt Hero Camper får inte delta i tävlingen
 3. Vinnaren utses av jury på Vincents Husbil & Husvagn och beslutet kan inte överklagas.
 4. Vinnaren kontaktas med ett meddelande via Instagram eller Facebook och kommer fråga efter e-postadress för att mejla över biljetten. Vinnaren måste ge svar inom en vecka om priset tas emot eller ej. Får juryn inte tag på vinnaren inom en vecka efter avslutad tävling går vinsten vidare till nästa vinnare.
 5. Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra vinster. Ersättning för ej utnyttjad vinst utgår ej.
 6. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att de personuppgifter som deltagaren har lämnat till Vincents Husbil & Husvagn i samband med tävlingen registreras i syfte att administrera tävlingen. Uppgifterna kommer behandlas konfidentiellt med undantag för publicering av vinnare i Sociala medier. Uppgifterna kommer att raderas efter att tävlingen har slutförsts. Användandet av dina personuppgifter är nödvändigt för att vi ska uppfylla våra åtaganden mot sig.
Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs