Sveriges bästa campingplatser

ÄGGstra påsköppet hos Vincents

Kom och fira påsk med oss när vi har ÄGGstraÖPPET hos Vincents i Varberg. Under påskhelgen gömmer påskharen totalt 50 ägg bland våra skinande fordon ute på fordonsgården och i säljhallen. Kommer just du hitta ett ägg? Kanske hittar du också din nya drömhusbil eller drömhusvagn? Vem vet! Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj under påskhelgen!

Under påsk kommer vi även ha erbjudanden i vår anläggning i Varberg, som du kan läsa mer om längre ner. Dessutom kommer vi också ha en påsktävling där du har chansen att vinna en helg i en Hero Camper. Du kommer kunna delta i tävlingen i vår försäljningshall eller på våra sociala medier (Facebook och Instagram). Läs mer om tävlingsvillkor längre ner.

Öppettider påsk Varberg:
6 april (Skärtorsdagen): 10:00 – 18:00
7 april (Långfredagen): 10:00 – 14:00
8 april (Påskafton): 10:00 – 14:00
9 april (Påskdagen): 10:00 – 14:00
10 april (Annandag påsk): STÄNGT

Öppettider påsk Kalmar (ej påskfirande i kalmar):
6 april (Skärtorsdagen): 10:00 – 18:00
7 april (Långfredagen): STÄNGT
8 april (Påskafton): 10:00 – 14:00
9 april (Påskdagen): STÄNGT
10 april (Annandag påsk): STÄNGT

P1076738

Påskerbjudanden:

  • 30.000 kr i RABATT när du köper en Hero Camper, årsmodell -22!
  • Gratis montering av cykelställ, solcell eller gasollarm (under november, december och januari) vid köp av husbil eller husvagn!
  • Gratis fukt- och gasoltest när du köper en husbil eller husvagn. Kom tillbaka vid ett senare tillfälle och få ditt test gjort här (under november, december januari)
DSC 4140 HDR

Påsktävling tävlingsvillkor

Vinn en vecka med en av marknadens hetaste trender!
Har du börjat drömma dig bort till semestern? Vore det inte fantastiskt att komma iväg och njuta av naturen på nära håll? Just DU kan få möjligheten att semestra i denna fräcka outdoor-campern!

För att delta i tävlingen:

  1. Följ Vincents Husbil & Husvagn på Facebook och Instagram
  2. Motivera varför du vill testa på att campa i en Hero Camper och tagga gärna den personen som du hade velat ta med dig.
  3. KLART!

Tävlingen startar den 6 april och avslutas den 13 april, kl. 12:00. Vinnaren utses av en jury och presenteras senast den 21 april. Vi kontaktar vinnaren via PM/DM.

Tävlingsvillkor
Vincents tävling om att vinna en vecka i en Hero Camper är öppen för privatpersoner över 20 år. Tävlingen pågår mellan 6 april – 13 april och vinnaren kommer kontaktas via direkteddelande på Facebook eller Instagram (alternativt e-post om vinnaren tävlat i vår försäljningshall) efter det att tävlingsperioden är avslutad, men senast den 21 april.

Du deltar i tävlingen via att följa Vincents Husbil & Husvagn på Facebook och Instagram. Anställda på Vincents Husbil & Husvagn får inte delta. En jury på Vincents Husbil & Husvagn utser den bästa motiveringen och beslutet kan inte överklagas.

De tävlande som tävlar i Vincents försäljningshall i Varberg kommer ange sin e-postadress och blir därmed automatiskt prenumerant av Vincents Nyhetsbrev.

Vinstvillkor
Vinsten är personlig och kan inte tilldelas någon annan än vinnaren. De datum som gäller för camping med Hero Camper är 2-4 juni 2023. Föraren måste ha körkort med minst B-behörighet. Vincents kommer kontakta vinnaren om att ta foton under camping-turen tillsammans med Hero Campern så att Vincents kan använda materialet i sociala medier. Vinnaren hämtar själv Hero Camper hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg, senast kl. 18:00 och lämnar tillbaka den senast 5 juni kl. 18:00. Vinnaren får utlåningsvillkor mejlade till sig efter kontakt.

Läs mer om Hero Camper:

Vincents Husbil & Husvagn är återförsäljare för Hero Camper

Tävlingen är inte sponsrad eller organiserad av Meta.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs