Vincents personal

Vincents ställer ut på Seniormässan

Den 29 februari är det Seniormässa i Varbergs Arena. Bland de många företag och organisationer som kommer  kommer närvara på mässan kommer Vincents Husbil & Husvagn finnas på plats med monter.

Seniormässan 2024 bjuder återigen in till en dag full av inspiration, kunskap och möjligheter för alla besökare. Med över 2000 personer som förväntas delta under dagen är mässan en central mötesplats där människor samlas för att uppleva musik, föreläsningar, modevisningar och utforska det breda utbudet av utställare.

Här samlas researrangörer och fastighetsmäklare med friskvårdsföretag och handelsträdgårdar. Mat, dryck, inredning, kläder, hjälpmedel, omsorg, träning och bilar är andra områden på mässan. Vincents Husbil & Husvagn kommer stå för livet och resglädjen med husbil och husvagn men vi kommer även kunna informera om vår trygga förmedlingstjänst för de personer som valt att gå vidare från campinglivet.

På scen kommer vi bland annat att hitta Sofia Åhman, känd från SVTs Hemmagympa med Sofia.

För att delta på Seniormässan 2024 krävs en entrébiljett som kostar 100 kronor. Betalning sker enkelt vid dörren med Swish eller kort.

Seniormässan

Hos Vincents monter

Hos Vincents monter på Seniormässan 2024 står våra kunniga och trevliga säljare redo att erbjuda dig en kostnadsfri värdering av din husbil eller husvagn, om du går i tankarna att sälja. Vi kan även hjälpa dig som söker efter den perfekta husbilen eller husvagnen att hitta en som passar dina behov och resdrömmar! Har du några tekniska frågor om husbil eller husvagn? Tveka inte att ställa dem till vår experttekniker från Vincents och få professionell vägledning.

För att göra din upplevelse ännu mer spännande erbjuder Vincents även en tävling där du har chansen att vinna exklusiv Vincents- merchandise. Besök Vincents monter på Senior-mässan 2024 och låt oss göra din mässupplevelse både informativ och underhållande!

Vi ser fram emot att välkomna alla besökare till vår monter på Seniormässan 2024 och dela med sig av sin passion för mobila äventyr och frihet. Det blir en dag att minnas fylld med spännande upplevelser och möjligheter att utforska det bästa som livet har att erbjuda, både på och utanför vägarna.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs