Mountainbike

Vincents och Hero Camper till Ölands Skördefest

Ölands Skördefest inleds den 27 september och då förvandlas Öland till en stor folkfest. Vincents och Hero Camper Sverige kommer finnas på plats i Ekerum, 28-30 september.

Ölands Skördefest inleds den 27 september och då förvandlas Öland till en stor folkfest. Vincents och Hero Camper Sverige kommer finnas på plats i Ekerum, 28-30 september.

Närmare 70 000 besökare letar sig ut runt om på Öland för att titta på konst och fira skördar under Ölands Skördefest. Ölands Skördefest bjuder på över 900 olika evenemang och aktiviteter från norr till söder. Ölands konstnärer öppnar upp sina ateljéer för att visa sin konst och runt om i byarna ställer man ut allt man har inom konst, konsthantverk, odling, fiske och mat från Öländska producenter.

Vincents Husbil & Husvagn kommer, tillsammans med Hero Camper Sverige, finnas på plats på Ölands Skördefest vid Ekerum Resort. Denna mässa arrangeras av Svenska Slottsmässor och ca 90 st hantverkare och småskaliga matproducenter ställer ut i den härliga miljön. Du kan till exempel hitta träslöjd, tennsmide, skinnprodukter, keramik och handvävda mattor.

Ekerum Resort ligger alldeles brevid stora vägen mellan Ölandsbron och Borgholm. På vägen från och till Öland kan du även passa på att besöka Vincents anläggning i Ålem, precis intill E:22an mellan Kalmar och Oskarshamn. Där kan du kolla in vårt stora urval av husbilar och husvagnar.

Kostnadsfri värdering på plats

På plats kommer du att kunna kolla in den fräcka äventyrsvagnen Hero Camper. Du kommer kunna ställa frågor till våra kunniga säljare och få rabatt om 30.000 kr på Hero Camper som finns i lager på Vincents i Ålem eller Varberg.

Går du i tankarna att sälja fritidsfordon? Vincents kunniga värderare kommer finnas på plats och göra värdering av din husbil eller husvagn. Du kan också få en värdecheck på 5000 kr som du kan avända för rabatt på förmedlingsavgiften.

Vid vår monter kommer du kunna delta i vår Bean bag-tävling där du kan vinna snygg merch från Vincents Husbil & Husvagn och Hero Camper Sverige. Du kan också delta i vår ”stämpel-tävling” där du har chansen att vinna en riktigt användbar och tuff grill från Hero Camper.

Vinn grill från Hero Camper

Missa inte vår tävling där du har chansen att vinnan en tuff grill från Hero Camper.

För att delta i tävlingen:

  1. Besök oss under Skördefesten i Ekerum och be om att få vara med i tävlingen. Du får då en tävlingstalong och en stämpel på talongen från Skördefesten.
  2. Samla in den andra stämpeln på tävlingstalongen. Den andra stämpeln kan du få genom att besöka Vincents anläggning i Ålem, Pataholmsvägen. Där lämnar du även in talongen och sedan är det bara att hålla tummarna.
www.herocampers.se

Tävlingen pågår fram till 7 oktober. Vinnaren utses och kontaktas senast 31 oktober.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs