Hymer-B 778 SL ED-S *AC bodel *Kamkedja *Automat-(2014)-2097092

Fantastisk styling inför fotografering

Vincents Husbil & Husvagn har kommit till ett nytt kapitel i samarbetet med inredningsbutiken Studio Pompone. Tillsammans med inredningsbutiken kommer Vincents kunna erbjuda sina kunder att få sina fordon stylade med snygga och trendiga inredningsdetaljer på anläggningen i Varberg.

På samma sätt som man stylar lägenheter eller hus inför försäljning kommer Vincents Husbil & Husvagn kunna erbjuda en unik möjlighet för sina kunder att välja till styling av fordon inför fotografering i Varberg.

Styling handlar om att skapa ett lugnt och harmonisk intryck med var sak på sin plats och att ta fram potentialen i en bostad inför fotografering. Detta gör att intressenter kan visualisera sig att leva i fordonet och det kan höja attraktionskraften.

Vissa menar att styling ökar chansen till försäljning. Spekulanterna  känner sig avslappnande och kan visualisera sig själva i att leva i fordonet vilket kan öka köpbenägenheten.

Knaus-Sudwind 750 UFK *Barnkammare *ALDE *Förtält-(2016)-2097205

Genom samarbete med inredningsbutiken Studio Pompone kommer Vincents kunna lyfta fordonens utseende och skapa en trivsam atmosfär inför fotografering i Varberg.
— Vi kommer kunna väcka fordonen till liv inför fotograferingen, vilket är jättekul, säger Martina Sandström, Digital Kommunikatör på Vincents Husbil & Husvagn.

De inredningsprodukter som Vincents använder vid styling inför fotografering kommer från inredningsbutiken Studio Pompone. Studio Pompone är stolta återförsäljare av över 150 design-varumärken från hela världen. Butiken öppnade upp dörrarna år 2012 och ligger söder om Varberg i Träslövsläge. De finns också hemsidan www.studiopompone.com.

Knaus-Sudwind 750 UFK *Barnkammare *ALDE *Förtält-(2016)-2097207

Att styla husbilar och husvagnar inför försäljning med inredningsdetaljer är fördelaktigt av flera skäl:

  • Attraktionskraft. Du skapar en mer attraktiv och inbjudande presentation av fordonet. Detta kan göra att potentiella köpare lockas av de snygga bilderna blir mer benägna att bli intresserade av det välpresenterade fordonet.
  • Hjälper köpare att visualisera. Det ger en inbjudande miljö inne i husbilen. Den där känslan av hemtrevnad och bekvämlighet kan göra det lättare för kunden att föreställa sig själv i fordonet. Det kan öka deras koppling till objektet.
  • Bättre markandsföring online. I en tid då många kunder först söker och jämför produkter online kan välstylade bilder med inredningsdetaljer öka attraktiviteten avsevärt. I den digitala världen är bilderna på fordonet det första intrycket av fordonet. Genom att ha professionellt stylade bilder kan fordonet sticka ut i mängden och öka chanserna att locka till sig fler intresserade köpare. 
  • Förstärker det positiva intrycket. En välstylad husbil eller husvagn ger ett positivt intryck och kan hjälpa till att förstärka de positiva egenskaperna hos fordonet. 

Det är viktigt att notera att de inredningsdetaljer som används vid styling hos Vincents Husbil & Husvagn inte ingår vid köp av en husbil eller husvagn. Istället handlar det om att tillfälligt förvandla fordonen inför fotografering för att skapa en visuell framställning som fångar ögat och skapar ett minnesvärt intryck. Eleganta kuddar, filtar och dekorativa detaljer kommer att används för att förbättra det visuella intrycket vid fotograferingstillfället.

Sammanfattningsvis kan alltså styling och den professionella fotograferingen skapa en mer positiv och attraktiv presentation av din husbil eller husvagn, vilket i sin tur kan öka chanserna att snabbt hitta en köpare.

Styling inför fotografering är något som man kommer kunna välja till i ett marknadsföringspaket till en extra kostnad.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs