Våra husbilsresor på besök hos Vincents i Varberg

Spännande besök av Våra Husbilsresor

För ett tag sedan fick Vincents Husbil och Husvagn ett riktigt spännande besök av två Youtubers! Micke och Nilla som driver Youtube-kanalen Våra Husbilsresor, tog med sig kameran till vår anläggning i Varberg för att få en genomgång hur det fungerar i vår verksamhet och hela besöket lades ut på deras Youtube-kanal.

Micke och Nilla har haft husbil ihop sedan sommaren 2013 och älskar att åka ut med husbilen tillsammans med deras hund Bingo. På deras Youtube-kanal delar de med sig av husbilslivet i stort och smått. De besöker olika platser och Micke, som är väldigt teknik-intresserad, visar gärna när han monterar nya tekniska grejer i husbilen.

Micke och Nilla är också två av de som pratar i podden Stora Husbilspodden, som de har tillsammans med Peter Sandholt (känd från Mix Megapol Gbg) och Robban och Jeanette som har gett sig ut på en lång resa i Europa. I den Stora Husbilspodden vill de tillsammans inspirera andra till husbilslivet och sprida husbilskärlek.

Under besöket hos oss på Vincents i Varberg fick de träffa Clara, som jobbar på backoffice och Intag. Hon visade var alla fordon kommer in, berättade om hur de sedan varudeklareras på 200 punkter, fotograferas och läggs ut på annons efter att ha fotograferats av marknadsteamet.

Hon berättade att vi på Vincents sedan åtgärdar större fel på fordonen och gör en ordentlig rekond på alla fordon innan de levereras till kund. Med sig får de köpande kunderna en leveransfilm som visar hur just deras fordon fungerar.

Mickes och Nillas besök avslutades med att de fick träffa Vincents VD, Vincent Schaffler.

– Mycket kul har det varit. Det var spännande att se hur det funkar. Jag hade ingen aning om att det jobbade så många här, säger Nilla i Youtube-videon när Vincent frågar hur de haft det.

Vi tyckte det var väldigt roligt att Micke och Nilla ville komma till oss och se hur det fungerar bakom kulisserna hos oss på Vincents!

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs