Personal Ålem

Vincents Ålem bjuder in till vårfest

Fira in våren och att säsongen snart drar igång!

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Våren närmar sig med stormsteg. Vi på Vincents i Ålem vill hälsa dig välkommen att besöka vår anläggning för att botanisera bland vårt utbud av husbilar och husvagnar. Under vårt vårevent den 16 mars kommer vi att bjuda på underhållning, god mat och massa spännande att kolla in på vår anläggning.

Datum: 16 mars, 2024
Tid: 11:00 – 14:00
Plats: Vincents Husbil & Husvagn, Pataholmsvägen 1, 384 92 Ålem

Vårfest med musik, mat och mys

Vid vår vårfest kommer vi ha något för alla åldrar och smaker. För musikälskare har vi aggangerat liveframträdande med den erfarne och flitiga trubaduren Nicklas Elgán, även känd från Ölansrevyn. Han kommer sprida härlig stämning med sin musik och bjuda på en mix av låtar från 60-talet till nutid. För de hungriga kommer vi att servera klassiska favoriter såsom korv med bröd och fika. Det är först till kvarn som gäller. Dessutom bjuder vi in UF-företagare att visa upp spännande produkter som kommer finnas till försäljning.

Wrap It Up UF
UF-företaget består av fyra tjejer som går andra året på gymnasiet och de producerar och säljer bivaxdukar. Bivaxdukar är naturligt och hållbart alternativ till plastfolie och de håller upp till ett år! De är inte bara miljövänliga utan ger också en kreativ touch till din köksupplevelse. Så varför inte ha bivaxduken med dig på din campingresa för att enkelt förvara mat i din husbil/husvagn?

CarWipe UF
UF-företaget har skapat en trasa som tar bort fukten som bildas på insidan av bilrutan. Man kan även använda trasan för att torka av speglar, fönster m.m. Trasan är gjord av 100% återvunnet material. 

Hur du blir en bättre campare

Är du intresserad av att ta din camping till nästa nivå med till exempel fricamping eller uppgradering med ny teknik? Vi har bjudit in Batterilagret som kan svara på dina frågor och lära dig mer. Här är några frågor som du kanske vill ställa till våra experter: 

  • Vilka tillbehör kan jag behöva för fricamping?
  • Vilka tekniska innovationer bör jag överväga för min husbil/husvagn?
  • Hur kan jag maximera energieffekten i min husbil/husvagn?
Ålem anläggning

Tips för förstagångsägare under vårfesten

Att köpa sin första husbil/husvagn kan vara överväldigande men hos oss hjälper vi dig med dina frågor. Våra erfarna säljare kommer finnas på plats för att de dig värdefulla tips och råd för att underlätta din resa som förstagångsägare. Här är några frågor som du kan ställa:

  • Vilka är de viktigaste sakerna att tänka på vid köp av en husbil/husvagn?
  • Hur sköter man bäst om sitt fordon för att förlänga dess livslängd?
  • Finns det några specifika lagar eller regler att vara medveten om när man kör en husbil/husvagn?

Samla familj och vänner för en minnesvärd vårfest

Oavsett om du är en erfaren campingentusiast eller nybörjare på området är vår vårfest den perfekta mötesplatsen för att lära dig mer, ha kul och träffa likasinnade. Så markera datumet den 16 mars i din kalender och se till att du inte missar denna fantastiska vårfest på Vincents Husbil & Husvagn i Ålem.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld med glädje, gemenskap och en känsla av vårens ankomst!

Gå gärna in på vårt event på Facebook och tryck i att du kommer.