Vincents öppnar i Kalmar-Ålem

Nyheter

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg expanderar och startar upp förmedling av fritidsfordon på en nyförvärvad fastighet i Kalmar redan efter sommaren. Rekrteringsarbetet har just gått igång för att finna säljare och tekniker till företagets nästa anläggning.

På fastigheten finns idag redan ett flertal byggnader och dessa kommer att anpassas för Vincents förmedlingsverksamhet omgående. Redan idag finns annan verksamhet som kommer att finnas kvar, men en planändring skulle ge en ännu bredare möjlighet för fler att etablera sig och skapa arbetstillfällen. På anläggningen kommer förmedlingsobjekten bland annat att varudeklareras, fukttestas och exponeras för nya köpare.

– Vi har inte själva behov av en riktigt så stor yta som 16000 kvadratmeter och därför har vi ansökt om detaljplaneändring från serviceanläggning till bredare ändamål. Vi hade gärna välkomnat fler företag som exempelvis fordonsbesiktning eller verkstadsföretag som grannar till vår husbils- och husvagnsförmedling, säger Vincent Schaffler.

Vincent Schaffler var först i Sverige med förmedlingsverksamhet för fritidsfordon. Först motorcyklar genom import av motorcyklar från Tyskland. Verksamheten växte explosionsartat. Några år senare såg ändrade han bana och satsade helhjärtat i att också förmedla husvagnar och husbilar för ägare av fordon som ville sälja tryggare än de på en osäker privatmarknad. Efterhand som företaget växte byggde företaget ut och idag finns anläggningen på Varberg Nord, med ett gynnsamt läge vid motorväg E6 på västkusten. Nyligen höjdes deras omdöme på Google med ännu ett pinnhål, till 4,5 i rating.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs