Sveriges bästa campingplatser

Vincents utökar samarbetet med Campingvaruhuset

Vincents Husbil & Husvagn fortsätter samarbetet med det framväxande företaget Campingvaruhuset som säljer artiklar inom camping och fritid. I det fördjupade samarbetet kan nu Vincents kunder upptäcka en del av Campingvaruhusets produkter i försäljningshallen för husbilar och husvagnar.

Camping har blivit en alltmer populär och eftertraktad aktivitet som gör att människor får närmare kontakt med naturen och anammar en ny livsstil med friheten i fokus. Till livsstilen kommer också ett intresse för tillbehören. I denna anda har Vincents Husbil & Husvagn och Campingvaruhuset valt att förlänga och fördjupa samarbetet och genom detta partnerskap fortsätter företagen att erbjuda sina kunder en komplett och smidig campingupplevelse.

Levande bild av campinglivet

Vincents Husbil & Husvagn har förtjänat ett stort förtroende från sina kunder och har länge varit en pålitlig partner för alla som älskar att upptäcka nya platser med hjälp av husbilar och husvagnar. Företagets engagemang för kvalitet, transparens och säkerhet har gjort dem till ett självklart val för campingentusiaster runt om i landet. Genom att samarbeta med Campingvaruhuset kan nu Vincents visa upp en mer levande bild av campinglivet inne i försäljningshallen där det framför fordonen till exempel står campingmöbler med lampor och kökstillbehör.
 Med Campingvaruhusets produkter i vår försäljningshall kommer husbilarna och husbilarna till liv och kunderna kan få en bättre känsla för hur det skulle vara att ha fordonet ute på sina campingresor och därför tycker jag att detta utökande samarbete blir så passande. Vi har ett gemensamt mål om att ge kunderna en campingupplevelse som är så enkel och njutbar som möjligt, säger Martina Sandström, Digital kommunikatör och samarbetssamordnare.

Campingtillbehören finns till för att förbättra och underlätta campingupplevelsen för kunden tillsammans med husbilen eller husvagnen. Kundena kan enkelt beställa tillbehör från Campingvaruhuset.se och produkterna levereras sedan inom några dagar.

Campingtillbehör

Campingvaruhuset – Ett familjeföretag i tre generationer

Campingvaruhuset är ett familjeföretag i tre generationer och Campingvaruhuset online startade 2008. De har gjort sig kända för sin omfattande och mångsidiga produktportfölj som sträcker sig över allt från tält och sovsäckar till utomhuskök och campingmöbler. Men Campingvaruhuset finns inte bara online. I Enköping har de också Nordens största fysiska campingtillbehörsbutik på 2500 kvm varav 900 kvm är en tälthall.

Campingtillbehör

Samarbetet mellan Vincents Husbil & Husvagn och Campingvaruhuset startade 2022 där köpande kunder hos Vincents erbjuds rabattkupong hos Campingvaruhuset. Genom att nu fortsätta samarbetet kan Campingvaruhuset nu få möjligheten att också visa upp sina produkter i Vincents lokaler för de som söker bekvämlighet och funktionalitet under campingäventyren. Vincents har inte bara ett stort utbud av campingfordon utan deras personal har en djupgående kunskap om campinglivet. Genom att kombinera detta kunnande med Campingvaruhusets.se omfattande produkterbjudande blir det nu enklare för kunder att hitta allt de behöver för en minnesvärd campingupplevelse.

Oavsett om du är en erfaren campingveteran eller nybörjare som urfroskar de natursköna platerna kan du vara säker på att Vincents Husbil & Husvagn och Campingvaruhuset har dina campingbehov täckta.

För att urfroska Campingvaruhusets sortiment, gå in på www.campingvaruhuset.se.

HÄR kan du också läsa om de 5 smartaste tillbehören som tar din husvagnsupplevelse till nya höjder. 

HÄR kan du läsa om oumbärliga tillbehör för en bekvämare semester med husbil. 

Campingtillbehör
Campingtillbehör
Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs