Husbilar

Vincents har öppnat ny tillbehörsbutik i Varberg

Vincents är glada över att meddela att vi har öppnat en ny, mindre tillbehörsbutik i vår försäljningshall i Varberg. Efter intensivt arbete är vi redo att välkomna dig till en liten värld av praktiska och roliga tillbehör för ditt campingliv. 

Vincents tillbehörsbutik är i en väldigt liten skala med ett mindre sortiment och vi vill betona att butiken är en pågående process. Vi fokuserar på att erbjuda ett handplockat urval till en början i stället för att erbjuda ett enormt utbud. I vår nya butik hittar du allt från köksredskap till spel och inredning och varje produkt är noga utvald för att förbättra din campingupplevelse.
— Vi har till exempel glas, husgeråd och toalettmedel och om kunder också har önskemål om produkter vi borde ha i butiken så kan de alltid säga till om det, säger Therése Clarelius, ansvarig för Vincents Tillbehörsbutik.

När du köper ett fordon av oss har du möjlighet att göra beställning på tillbehör som du önskar ha till din nya husbil eller husvagn. Det kan vara allt från bekväma campingmöbler, cykelställ, funktionella förtält, skyddande vindskydd till praktiska köksredskap. Som köpande kund av husbil eller husvagn erbjuds du dessutom en rabatt om 10% vid köp för minst 3000 kr.

När det är dags för dig att hämta ut din husbil eller husvagn från oss, kommer dina beställda tillbehör och produkter att finnas på plats och vara redo för avhämtning. Detta gör det otroligt bekvämt för dig att få allt det som du behöver för din campingresa på en och samma gång.
— Populära tillbehör som man gärna vill ha med sig på campingen är till exempel bord, stolar, tallrikar, bestick, glas och mysbelysning och då kan vi hjälpa kunderna att få med sig detta när de ska åka härifrån till en camping med sin nya husbil eller husvagn, säger Therése.

Många av produkterna som finns i Vincents Tillbehörsbutik är dessutom perfekta presenter eller passar de utmärkt att ha hemma på uteplatsen eller för pickningar. Glas, tallrikar, mysbelysningar och spel kan förgylla många stunder, både på camping och hemma.

Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder. Vi ser med stor entusiasm fram emot att kunna erbjuda dig ännu fler möjligheter att förbereda dig för en bekväm och njutbar campinguppelvelse.

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs