Värdefullt nätverk och företagsbesök genom Almi Halland

Vincents Press & Media, Nyheter

Nätverk är värdefulla! Vi ingår i några spännande sådana och ett av de nyare är den VD-grupp som Almi Halland och Tillväxtverket har satt samman.

Vi hade glädjen att vara värdar för en av träffarna nyligen. Där presenterades och diskuterades Hafi, Hallands Fruktindustri ABs, Isobetong®, Halmstads Industri och El’s, HAVERDALS CAMPING AB och våra egna planer för hållbarhet. Dessutom passade vi på att ge en inblick i hur vi varje dag jobbar med LEAN-metodik i varje liten process. Det gör vi inte bara för att vara ekonomiskt effektiva, utan också för att hela tiden förbättra oss och för att säkra kundnöjdheten. Men också för att vi genom rätt takt och koll på läget skapar en mer hållbar arbetsmiljö och förebyggande av upplevd stress. Vi går nu in mot en ny högsäsong och vi taktar upp ordentligt. Våra VD-gäster fick vara med på vår morgonpuls – och se hur vi sätter dagen.

”Hållbara Intraprenörer” är ett projekt finansierat av Europeiska Socialfonden som ska bidra till strategisk kompetensförsörjning genom stöd till kompetenshöjande insatser inom hållbar utveckling för yrkesverksamma i små och medelstora företag.

Tack till er alla för att ni kom till oss!

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs