Prisvärda husvagnar 

Hos Vincents Husbil och Husvagn hittar du prisvärda begagnade husvagnar. Vi hjälper hundratals människor hitta lyckan i ett hem på två hjul årligen. Vi har mängder med husvagnar i prisklassen 100 000:- 250 000:-. Allt vi säljer är begagnat och genomgår omfattande kontroller och tester för att säkerställa att kvalitén håller måttet. Vårt mål är att fler personer ska få uppleva livet längs vägarna. En bra husvagn ska inte behöva kosta multum. Varmt välkomna till oss!

Begagnade husvagnar till salu nära Göteborg

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vi hjälper hundratals människor rädda sommaren med prisvärda begagnade husvagnar. Sedan starten 2000 har vi hjälpt många nöjda kunder, och det syns i de betyg som kunderna ger oss. På våra två anläggningar säljer vi mängder med prisvärda husvagnar årligen.

Kvalitetssäkrade billiga husvagnar till salu

Alla prisvärda husvagnar som vi säljer kontrolleras och testas på över 150 punkter för att säkerställa att kvalitén är hög. Detta gör vi som en säkerhet för dig som kund. Du ska veta vad du köper helt enkelt. Vi har full transperans i allt vi gör.

En husvagn ska inte behöva kosta skjortan

Vi vill att fler personer ska få uppleva det ljuva livet längs vägarna. Tack vare att vi handlar med begagnade husvagnar kan vi tillgodose Sveriges äventyrslystna befolkning med billiga husvagnar med kvalité som håller måttet. Husvagns livet är för alla!