Tävlingspolicy

Här kan du läsa om det som gäller för våra tävlingar.

  1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 3 nedan.
  2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.
  3. Ansvarig för tävlingen är: Vincents Husbil & Husvagn, Gunnestorpsvägen 8, 423 48 Varberg.
  4. För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
  5. Vinnaren kommer att presenteras i kommentarsfältet under tävlingsinlägget.
  6. Vinnaren kommer också att med förnamn samt ort publiceras på internet. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
  7. Anställda vid Vincents Husbil & Husvagn eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.
  8. Vincents Husbil & Husvagn tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Trygg förmedling hos Vincents