Vi säljer din husbil genom förmedling i Kalmar-Ålem

Vincents hjälper dig som bor på östkusten att sälja din husbil med hjälp av förmedling. Med över 20 års erfarenhet vågar vi lova att vi vet vad vi gör.

Vi förmedlar husbilar i Kalmar-Ålem

Äger du en husbil som du vill sälja? Då har du kommit till rätt ställe. Med över 20 års erfarenhet inom förmedling av fritidsfordon är Vincents din partner för att sälja din husbil i Kalmar-Ålem. Med vår långa erfarenhet vågar vi säga att vi är specialister på att hjälpa privatpersoner sälja sina husbilar på ett tryggt och smidigt sätt.

Vincents förmedlingstjänst för husbilar är enkel och effektiv. Vi tar hand om hela processen så du kan luta dig tillbaka och tänka på annat. Vi ansvarar för allt som annonsering, visningar, varudeklaration, försäljning, och allt pappersarbete. När du väljer oss som förmedlare kan du vara säker på att din husbil kommer bli professionellt presenterad och marknadsförd enligt bästa praxis för att locka potentiella köpare.

E

Hur fungerar det?

E

Varför sälja husbilen genom förmedling?

E

Fördelar med förmedling

Allt börjar med en kostnadsfri värdering av din husbil

Fyll i formuläret nedan för att få ett uppskattat värde på din husbil. Du väljer sedan om du vill gå vidare med förmedling genom oss. Vi förmedlar i första hand husbilar som inte är äldre än 11 år, men alla husbilar kan vara av intresse.

  Det är lätt att sälja husbilen i Kalmar-Ålem

  Vår filosofi genomsyrar allt vi gör. Det ska vara lätt att sälja husbil. Slipp allt pappersarbete, oseriösa spekulanter och ändlösa visningar – vi tar hand om rubbet och du har pengar på ditt konto efter tre enkla steg.

  Värdering och prisförslag

  Vi värderar din husbil efter rådande marknad och sedan ger dig ett prisförslag. Du väljer sedan om du vill fortgå med förmedlingen

  Försäljning

  Vi marknadsför, håller visningar och provkörvningar för ditt fordon tills vi hittar rätt köpare för din husbil.

  Utbetalning

  Senast tio dagar efter ägarbytet har du pengarna på ditt konto

  Vincents Husbil & Husvagn – Sveriges tryggaste förmedling

  Med över två decenniers erfarenhet och en oöverträffad kunskap om husbilar är Vincents det trygga valet för dig som vill sälja din husbil.

  Med lång erfarenhet inom branschen har det gett oss en djup förståelse för husbilsmarknanden och dess utmaningar. Vår förmedlingstjänst för husbilar är byggd på en grund av tillit och transparens. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och säker miljö för dig som säljare. Varje husbil som vi förmedlar genomgår nogranna kontroller för att säkerställa att den uppfyller våra kvalitétskrav.

  Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa förmedlingstjänst för husbilar. Vi är stolta över de omdömen som våra kunder ger oss och ser framemot att hjälpa dig sälja din husbil i Kalmar-Ålem.

  Varför ska jag välja Vincents i Kalmar-Ålem för förmedling?

  Att sälja sin husbil via förmedling hos Vincents Husbil & Husvagn i Kalmar-Ålem erbjuder flera fördelar och är det smarta valet för dig som ägare.

  1. Erfarenhet och expertis: Vincents har över 20 års erfarenhet av förmedling och stor kunskap om marknande. Vår långa erfarenhet och stora kompetens gör det möjligt för oss att marknadsföra din husbil enligt beprövade metoder för att nå ut  till potentiella köpare.
  2. Professionell presentation: Du som väljer att förmedla din husbil genom oss kommer få tillgång till hela vårt marknadsteam kompetens. Vi ansvarar för fotografering, textbeskrivning, annonsering, Google-annonser, vilket ökar chanserna att nå igenom det digitala bruset och nå intresserade köpare.
  3. Stort nätverk: Med lång erfarenhet har vi etablerat stor närvaro inom branschen. Med våra sociala kanaler når vi ut till en bred målgrupp dagligen. Detta gör att vi kan nå ut till potentiella köpare som inte andra företag, eller du själv, kanske når.
  4. Smidig process: Att sälja en husbil kan vara komplicerat och tidskrävande. Vi tar hand om allt det administrativa och allt pappersarbete, vilket gör processen enklare och mindre stressande för dig.
  5. Personlig Service: Vi värderar våra kunder och erbjuder alltid en personlig service genom hela försäljningsprocessen.

  Hur går förmedling till?

  Vill du sälja din husbil snabbt, smidigt och tryggt är det förmedling du är ute efter! Den största anledningen till varför potentiella köpare väljer en förmedlingsfirma är för att vi har möjlighet att ge garantier, vilket inte kan ges vid privatförsäljning. Vi lever och andas husbil här på Vincents. Det gör att vi alltid kan hålla kvalité i toppklass och är helt transparenta från första mötet tills pengarna är på ert konto.

  1. Du kontaktar oss genom vårt förmedlingsformulär
  2. Efter prissättning är bestämt meddelar vi er de förberedelser ni bör göra innan inlämning
  3. När er husbil har kommit till vår anläggning gör vi en första ankomstkontroll för att säkerställa att allt är i sin ordning
  4. Efter godkänd ankomstkontroll påbörjar vi vår gedigna varudeklaration. Varudeklarationen testar husbilen på 150 punkter för att garantera hög kvalité
  5. Vi fotograferar och annonserar ditt fritidsfordon på de största webbplatserna för husbilsköpare. Våra annonser är alltid i toppklass!
  6. Våra kunniga säljare tar hand om ditt fordon och ser till att hitta rätt köpare till ert fordon
  7. När husbilen har hittat sin nya ägare slutför vi affären. På leveransdagen hanterar våra säljare hela affären, allt från ägarbyte till betalning.
  8. Från försäljningssumman räknar vi av vår provision och resten av summan finns på ditt konto inom ett par dagar!

  Vad kostar husbilsförmedling?

  • Vår förmedlingsavgift för husbilar ligger på 10%.
  • För husbilar från Adria samt plåtisar (vans) är provisionsavgiften endast 8%

  Fördelar för köparen

   • Garanti
   • Förmånlig finansiering
   • Besiktat och leveransservat fordon
   • Unik leveransfilm där vi går igenom ditt nya fordon
   • Trygghet att köpa via en erfaren förmedlingsfirma med över 20 års erfarenhet.

  Fördelar för säljare

   • Vi sköter all kundkontakt
   • Vi sköter allt pappersarbete – så du kan tänka på annat
   • Vass annonsering med säljande bilder, filmer och fordonsbeskrivningar
   • Våra säljare presenterar säljande och innehållsrik information om ditt fordon för potentiella kunder

  Relaterande tjänster i Kalmar-Ålem

  Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

  Husvagnar till salu

  Varudeklarerade begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

  Vincents gör inköp av husbilar och husvagnar i Kalmar-Ålem

  Inköp

  Inköp av husbilar och husvagnar på vår anläggning i Kalmar-Ålem

  Husbilar till salu hos VIncents i Kalmar-Ålem

  Husbilar till salu

  Varudeklarerade begagnade husbilar till salu i Kalmar-Ålem

  Vi köper in husbilar och husvagnar i Kalmar-Ålem

  Inbyte

  Inbyte av husbilar och husvagnar på vår anläggning i Kalmar-Ålem

  Vincents säljer din husvagn via förmedling i Kalmar-Ålem

  Husvagnsförmedling

  Vincents Husbil & Husvagn i Kalmar-Ålem hjälper dig sälja din husvagn med förmedling.