Verkstad för husbilar och husvagnar i Kalmar-Ålem

Välkommen till Vincents Service Center! När problem dyker upp i ditt fordon finns våra mekaniker redo för att hjälpa dig. Vincents Service Center är en auktoriserad verkstad för försäkringsärenden, vilket möjliggör att vi kan hjälpa dig med försäkringsärenden, fuktlagning och laga skador på din husbil eller husvagn. Vänligen kontakta oss genom formuläret nedan så kontaktar våra mekaniker er inom kort!

Victor mekaniker på Vincents verkstad

Verkstad för försäkringsärende, reparationer och fuktlagning

Har du fått problem med din husbil eller husvagn? Då hjälper vi er! På vår anläggning i Kalmar-Ålem hjälper vår husbils- och husvagnsverkstad med fuktlagning, försäkringsärenden och montering av tillbehör. Våra mekaniker är experter på reprationer, hantering och felsökning av husbilar och husvagnar.

E

Försäkringsärenden

E

Fuktlagning i fordonet

E

Försäkringsärenden

E

Fuktlagning i fordonet

E

Montering av tillbehör

Verkstadstjänster för husbilar och husvagnar som hjälper er hela vägen

Har du fått problem med din husbil eller husvagn? Då hjälper vi er! På vår anläggning i Kalmar-Ålem erbjuder vi hjälp med fuktlagning, försäkringsärenden och montering av tillbehör. Våra mekaniker är experter på reprationer, hantering och felsökning av husbilar och husvagnar.

Hur kan vi hjälpa dig med ditt verkstadsärende?

För att vår verkstad ska kunna hjälpa dig med ditt verkstadsärende behöver du endast fylla i ett kort formulär så kommer en mekaniker återkoppla till dig snarast möjligast. 

  En husbilsverkstad som är behjälpliga längs vägen

  Ibland fungerar inte saker som det ska. Och allt som oftast dyker problem upp när man minst önskar. Våra mekaniker i Kalmar-Ålem har lång erfarenhet av reparation av husbilar. Med lång erfarenhet kommer även expertis. Vincents husbilsverkstad tar hand om ditt husbil oavsett märke, modell och årsmodell – när du behöver hjälp finns vi här!  Vi sätter alltid din husbil i fokus och hjälper med dig med alla sorters reparationer, service och underhåll.

  Professionell och personlig service

  Vårt fokus ligger på laga och reparera din husbil, och det går hand i hand med vår kärlek till att hjälpa människor. När du kommer till vår verkstad kan du alltid förvänta dig personlig och professionell service. Vi tar hand om din husbil som om den vore vår egen och ser till att du är nöjd och belåten med alla delar av vårt arbete.

  Husvagnsverkstad som lagar din husvagn 

  Hos oss hittar du en verkstad för husvagnar som är utrustad med den senaste utrustningen och kunniga mekaniker som kan ta hand om allt från små reparationer till större skadereparationer. Behöver du hjälp med att laga en skada, utföra förebyggande underhåll eller helt enkelt se till att din husvagn är redo inför stundande säsong så kan du alltid lita på oss!

  Vi är också en auktoriserad verkstad för försäkringsärenden, vilket vi kan hjälpa dig med att åtgärda skador och hantera försäkringsärenden smidigt och professionellt.

  Auktoriserad verkstad för försäkringsärenden

  Vincents Service Center är en auktoriserad verkstad för att hjälpa dig med försäkringsärden. Vi hanterar skadeanmälningar och försäkringsärenden för ditt fritidsfordon. 

  När din husbil eller husvagn har råkat ut för en skada finns vi här för att hjälpa dig med försäkringsärendet och reparera skadan på ett professionellt sätt. Med stor erfarenhet av reparationer och hantering av försäkringsärenden säkerställer vi att du får den service och hjälp du behöver.

  Vi lagar fuktskador i husbilar och husvagnar

  Har fukt påträffats i ditt fritidsfordon? Då måste du laga fuktskadan. Fukt i fordonet kan orsaka större skador om du låter det vara. Det bästa är att ta hand om skadan direkt. Vincents Service Center har lång erfarenhet av reparation av fuktskador och säkerställer alltid att ditt fritidsfordon är utan fukt när det lämnar vår verkstad.

  Fukt kan påträffas på många olika ställen i ditt fordon. Vanliga platser där fuktskador kan påträffas är i golvet, taket, runt fönster, i gasolförvaringen, eller runt takluckan i fordonet. Oavsett vart fukten har påträffats kan vi reparera fuktskadan noggrant och effektivt.

  När det handlar om fuktskador gäller det att agera snabbt för att undvika större problem och kostnader. Därför är det av största vikt att du får ditt fordon fuktreparerat så snabbt som möjligt. Kontakta Vincents Service Center för boka en tid för fuktlagning.

  Det är inte svårt att få ditt fordon reparerat

  Vi brinner för att hjälpa kunder. Därför vill vi att processen ska vara så enkel som möjligt för dig som har råkat ut för skador på din husbil eller husvagn. Försäkringsärende, fuktlagning eller andra reparationer – vi tar hand om dig och ditt fordon!

  Kontakt

  Du kontaktar oss genom förmuläret ovan och beskriver vilken typ av reparation du vill att verkstaden ska åtgärda.

  Konsultation

  En konsultation med våra mekaniker om vad som behöver åtgärdas, hur lång tid det tar och kostnader

  Bokad tid

  Våra mekaniker går igenom din beskrivning och hittar en tid som passar dig.

  Z

  Reparation

  Våra mekaniker påbörjar att reperara ditt fordon så du kan rulla ut från verkstaden med ett fordon i topp skick.

  Vanliga frågor och svar om fuktskador, reparationer, försäkringsärenden och verkstad

  Vilka typer av reparationer gör ni?

  Vi hjälper er med alla typer av reparationer, lagningar och service som ni behöver.

  Lagar ni fuktskador?

  Ja, vi hjälper er med alla sorters fuktskador. Oavsett om fukten befinner sig i väggar, tak eller golv så hjälper vi er.

  Vad kostar det att laga en fuktskada?

  Kostnaden för fuktreparation beror mycket på hur mycket fukt och vart fukten befinner sig. Efter genomgång av ditt fordon och samtal med våra erfarna tekniker får du en offert/kostnadsförslag, och en tidsuppfattning vad det tar att laga ditt fordon.

  Är ni auktoriserade för försäkringsärenden?

  Ja, Vincents Service Center är en auktoriserad verkstad för försäkringsärenden. Vi kan hjälpa er med alla försäkringsskador på husbilen eller husvagnen.

  Hur lång tid tar det att laga en fuktskada i en husbil eller husvagn?

  Hur lång tid det tar är helt beroende av mängden fukt. Det vill säga, desto större skadan är desto längre tid kommer det ta.

  Jag vill fukttesta min husbil, hur gör jag?

  Kontakta Vincents Service Center och beskriv ditt ärende så kommer vi att boka in en tid som passar för dig.

  Relaterande tjänster i Kalmar-Ålem

  Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

  Husvagnar till salu

  Varudeklarerade begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

  Vincents gör inköp av husbilar och husvagnar i Kalmar-Ålem

  Inköp

  Inköp av husbilar och husvagnar på vår anläggning i Kalmar-Ålem

  Husbilar till salu hos VIncents i Kalmar-Ålem

  Husbilar till salu

  Varudeklarerade begagnade husbilar till salu i Kalmar-Ålem

  Vi köper in husbilar och husvagnar i Kalmar-Ålem

  Inbyte

  Inbyte av husbilar och husvagnar på vår anläggning i Kalmar-Ålem

  Vincents säljer din husvagn via förmedling i Kalmar-Ålem

  Husvagnsförmedling

  Vincents Husbil & Husvagn i Kalmar-Ålem hjälper dig sälja din husvagn med förmedling.