Viktiga råd husbil husvagn

Få rätt betalt för din husbil eller husvagn

Och få rätt betalt!

Vill du att Vincents köper in ditt fordon? Då har du hittat rätt. Husbilsförsäljning har aldrig varit enklare. Med Vincents snabba inköpstjänst av husbil och husvagn är försäljningen enkel. Du får betalt direkt så fort vi undersökt fordonet. Fyll i vårt enkla formulär så sköter vi resten!

Vincents köper din husbil eller husvagn – snabbast och enklast!

Vill du sälja husbilen utan krångel? Välj då Nordens enklaste och tryggaste inköpstjänst hos Vincents Husbil & Husvagn. Via vår trygga inköpstjänst får du gratis värdering av din husbil eller husvagn, oavsett fabrikat och årsmodell! Bra va? Vi tar hand om all pappershantering, ägarbyten samt lösensummor av krediter och skulder, så du slipper allt det där tråkiga!

Slipp krånglet: Vi köper in din husbil eller husvagn med direktinköp

Alla som ska sälja sin husbil eller husvagn har samma önskan: ‘’Jag vill sälja min husbil snabbt, men få rätt betalt’’. Äntligen kan den önskan uppfyllas! Tack vare Vincents snabba inköpstjänst av husbil- och husvagnar är försäljningen enkel för dig som kund. Du får betalt direkt så du kan satsa på nya drömmar och intressen. Medan många husbil- och husvagnshandlare endast köper in ditt fritidsfordon när du köper ett annat så erbjuder vi dig ett rent köp. Ett köp som vi erbjuder direkt efter att vi undersökt fordonet.

Varför sälja husbilen till oss?

Vi erbjuder dig direkt ett rimligare bud för din husbil eller husvagn än de flesta andra inköpare kan ge dig. Detta är möjligt på grund av vår långa erfarenhet i branschen samt att vi når fler kunder över hela landet som väntar på att få köpa en begagnad husbil med Vincents trygghetsgaranti.

Det är svårt att sälja fordonet på egen hand

Har du, likt många av våra kunder, försökt sälja din husbil eller husvagn på eget bevåg? Ingen fara, det är vanligt. Många kunder väljer att testa lyckan på egen hand innan de vänder sig till oss. Sanningen är att det är svårt att sälja fritidsfordon på egen hand. Köpare vill ha garantier, varudeklaration och någon att vända sig till om olyckan skulle vara framme. Det kan inte privatpersoner ge. Vill du diskutera ett eventuellt inköp? Välkommen att kontakta oss!

Vill du att vi köper in ditt fordon?

Vi köper in både husbilar som husvagnar!

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Förmedla din husbil eller husvagn idag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att hitta en ny ägare till er husbil eller husvagn!