10 anledningar till Vincents förmedling

10 anledningar att sälja husbilen med Vincents förmedlingstjänst

Har du funderat på att sälja ditt fritidsfordon? Eller har du kanske försökt att sälja fordonet privat men inte lyckats? Då har du verkligen hittat rätt! Här är 10 anledningar till varför du ska använda dig av Vincents smidiga förmedlingstjänst:

Vincents är Sveriges ledande förmedlare

Vincents Husbil & Husvagn är Sveriges ledande förmedlare av fritidsfordon. Med våra 20+ år i förmedlingsbranschen är vi din trygghet när du vill sälja din husbil eller husvagn. I förmedlingsuppdrag är vi länken mellan köpare och säljare, och vi tar hand om allt där emellan. 

Erfarenhet

Vincents är landets ledande förmedlare för husbilar och husvagnar. Med över 20 års erfarenhet inom förmedlingsbranschen vågar vi lova att vi vet vad vi gör. För oss är det viktigaste att både köpare och säljare ska känna sig trygga med att göra affär med oss. Läs gärna vad våra tidigare kunder har lämnat för omdömen.

Låg provision

För att du ska få så mycket som möjligt för ditt fordon har vi endast 10% förmedlingsavgift för husbilar och husvagnar.

Finansieringslösningar

Vi erbjuder smidiga finansieringslösningar, garantier och möjligheten att göra inbyte. Detta ökar möjligheterna för många fler intressenter att köpa just ditt objekt. Vi hanterar helt enkelt hela affären, köparens betalning och hela processen om ägarbyte. Vi löser även eventuell restskuld hos finansbolaget på ditt fritidsfordon innan leverans sker till den nya ägaren.

Värdering

Du får all hjälp du behöver med att värdera ditt fordon. Våra kunniga värderare gör en professionell bedömning utifrån fordonsuppgifterna, skicket och utrustningen och sätter sedan ett korrekt och marknadsmässigt försäljningspris.

Reparationer

Vi hjälper dig med reprationsåtgärder, om det skulle finnas sådant behov, för att objektet lättare ska gå till försäljning.

Tester

Vi utför fuktkontroll, gasoltest och gör en omfattande teknisk varudeklaration där vi testar fordonet på över 150 punkter. Denna varudeklaration värdesätts väldigt högt av köparna och ger en tryggare affär.

Marknadsföring

Vi fotograferar ditt fordon både in- och utvändigt och lägger upp en annons åt dig. Annonsen publiceras på Blocket, Facebook samt på vår välbesökta hemsida. Vår beskrivning av fordonet med tillhörande bilder får intressenter från hela landet att besöka vår anläggning vid Varberg Nord.

Försäljning

Vi sköter all kontakt med intressenter så att du slipper. Vi ordnar med personliga visningar och provkörningar. Hittar vi en köpare redan nu så kan köparen välja att hämta ut fordonet först till våren och slipper då också tänka på vinterförvaring.

Inköp

Vill du snabba på försäljningen ytterligare finns alltid alternativet att sälja direkt till oss om du önskar. Utmärkt för dig som vill ha en riktigt snabb affär!

Vinterförvaring

När du lämnar in ditt fritidsfordon för förmedling är vinterförvaring ett minne blott. För om vi ska var helt ärliga, är det inte det mest spännande med att äga ett fritidsfordon. Hos oss får du gratis vinterförvaring under hela förmedlingsperioden. Vi vintersäkrar ditt fritidsfordon och förvarar det på vår inhägnade, larmade och kameraövervakade fordonsgård.

Upptäck Vincents förmedling

Vincents förmedlingstjänst är den mest eftertraktade i landet. Med över 20 års erfarenhet av förmedling vågar vi med lätthet säga att vi vet vad vi gör.

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!