Husvagnar med barnkammare till salu

Varmt välkomna till Vincents Husbil & Husvagn! Hos oss hittar ni flera fina begagnade husvagnar med barnkammare till salu. En husvagn med barnkammare är perfekt för familjer med barn. Vagnarna är oftast rymliga och trängsel blir ett minne blott. Vincents Husbil & Husvagn är Sveriges ledande förmedlare av husvagnar. Vi hjälper mängder av barnfamiljen att rädda semestern årligen. Välkomna!

Hobby-650 KFU DELUXE *Barnkammare *Mover-(2019)-1998475

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents Husbil & Husvagn är valet för dig som letar efter en husvagn med barnkammare. Vi hjälper årligen mängder av familjer att hitta en husvagn som passar just deras önskemål och behov. Med över 20 års erfarenhet av försäljning av fritidsfordon hjälper vi er genom hela köp processen. Vi finns här för att svara på stora som små frågor, tills ni har hittat en barnkammarvagn som är rätt för er.

Kvalitetssäkrade husvagnar med barnkammare till salu

Alla begagnade husvagnar med barnkammare som kommer in till oss genomgår gedigna kontroller och tester för att säkerställa hög kvalité på begagnade fordon. Vår varudeklaration testar fordonen på över 150 punkter, vi hittar allt. Tack vare denna gedigna kontroll kan vi leverera begagnade husvagnar av hög kvalité.

Det är lätt att köpa en begagnad husvagn med barnkammare

Vårt mål är att förenkla processen att köpa begagnade husvagnar. Vår affärsidé är förmedling av fritidsfordon, vilket innebär att vi endast säljer begagnade fordon. Vi hjälper således säljare och köpare att hitta varandra för en snabb, enkel och smidig affär för båda parter.

Bra att veta inför köpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

Husvagnar till salu i Halland

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Hur fungerar en husvagn?

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husvagn med barnkammare

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!