Begagnade husvagnar till salu i Halland

Letar ni efter en begagnad husvagn till salu i Halland? Då har ni hittat rätt. Vincents Husbil och Husvagn i Halland har alltid begagnade husvagnar inne till försäljning. Vi hjälper hundratals halläningar hitta sin nya begagnade husvagn årligen. Vi är väldig stolta över de omdömen som våra kunder lämnar om oss. Vi är den perfekta partnen för dig som vill köpa en begagnad husvagn i Halland. Alla husvagnar vi säljer i Halland genom går omfattande tester och kontroller.

Husvagnar till salu i Halland

Varför ska du välja Vincents i Halland?

Vincents Husbil & Husvagn i Halland är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad husvagn. På vår fordonsgård har vi mängder med begagnade husvagnar till försäljning. Det är inte för inget som halläningar har gett oss högsta betyg som husvagnsförsäljare i Halland. Med över 600 fordon sålda årligen vågar vi lova att vi är experter på begagnade husvagnar.

Kvalitetssäkrade husvagnar till salu i Halland

Alla husvagnar som kommer in till oss i Halland testas och kontrolleras på över 150 punkter av vår varudeklaration så att du som köpande kund ska känna dig trygg och säker i ditt köp. Vi värdesätter transperans och ärlighet. När du köper en begagnad husvagn i Halland ska du veta vad du köper. 

Det är lätt att köpa en begagnad husvagn i Halland

Med vår smarta affärsidé är det lätt att köpa en begagnad husvagn i Halland. Vi säljer enbart begagnade fordon här. Vid förmedlingsuppdrag hjälper vi säljaren att hitta den rätta köparen. Och det är inte för inget som vi är Sveriges ledande förmedlare av begagnade husvagnar. Vi jobbar kontinuerligt för att få in nya begagnade vagnar, och att sälja dem vi har inne på vår fordonsgård. Välkommen hit du också!

Bra att veta inför köpet

Husvagnar till salu

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Hur fungerar en husvagn?

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husvagn i Halland

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!