Begagnade husvagnar till salu nära Göteborg

Bor ni i Göteborgsområdet och letar efter en husvagn? Då har ni hittat rätt! Vincents Husbil och Husvagn i Varberg är platsen för er. Ett stenkast söder från Göteborg, precis bredvid E6, hittar du Vincents Husbil & Husvagn. Vincents är Sveriges ledande förmedlare av begagnade husvagnar. Vi hjälper årligen hundratals göteborgare att hitta en perfekt husvagn. Med endast 40 minuter bilfärd söderut längs E6an är vi det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad husvagn nära Göteborg. Varmt välkomna att hitta din dröm på två hjul söder om Göteborg

Begagnade husvagnar till salu nära Göteborg

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents Husbil & Husvagn är det självklara valet för dig som letar efter en begagnad husvagn i närheten av Göteborg. Vi är landets ledande förmedlare av begagnade husvagnar. Och endast 40 minuter söderut från Göteborg är vi det självklara valet för göteborgare som vill köpa en husvagn.

Kvalitetssäkrade husvagnar till salu nära Göteborg

Alla husvagnar som vi säljer i närheten av Göteborg genomgår gedigna tester och kontroller för att säkerställa att kvalitén når upp till våra höga krav. När ett fordon kommer in till vår anläggning testas det på över 150 punkter. Detta för att du som köper en husvagn nära Göteborg ska få full insyn i vad du köper. 

Det är lätt att köpa en begagnad husvagn nära Göteborg

Vi vill göra det lätt för göteborgare att köpa begagnade husvagnar. Och genom vår förmedlingsprocess är det inte svårt. I förmedlingsuppdrag är vi den opartiska länken mellan köpare och säljare. Vi värdesätter transperans och säkerhet så att du som köpare ska känna dig trygg i ditt köp.

Bra att veta inför köpet

Husvagnar till salu

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Hur fungerar en husvagn?

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husvagn nära Göteborg

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!