600 leveranser av husbilar och husvagnar hos Vincents

Nyheter

Vi på Vincents Husbil & Husvagn har nått 600 levererade fordon bara i Varberg hittills i år! Snart kommer vi finnas vi på fler ställen. Håll utkik under 2022!

Vi jobbar ständigt med stort fokus på kvalité och har alltid värnat om trygghet och att vara långsiktiga i våra kundrelationer. Vi vill tacka våra fantastiska kunder för ert förtroende och för att ni gett oss de fina omdömena på bland annat Google med betyg på 4,4 och Facebook, betyg på 4,7.

Vi är extremt stolta över detta år! Varmt välkomna till oss för att få hjälp med att köpa eller sälja din husbil eller husvagn.

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs