Husbilar till salu

Visar 1–12 av 29 resultat

Trygg Fritidsgaranti

Garantin täcker de flesta elektriska och mekaniska komponenter i både bilen, husvagnen och bodelen. Vid skada så betalar du ingen självrisk.
Inget åldersavdrag görs.
Garantin gäller inom hela EU/EES.
Vid finansiering med Wasa Kredit får du 24 och 36 månaders garanti till mycket bättre pris.

Begagnade husbilar till salu hos Vincents Husbil & Husvagn

Hos Vincents Husbil & Husvagn strävar vi efter att förenkla processen att köpa begagnade husbilar – och tack vare vår smarta webbplats kan den processen inte bli enklare.

På vår webbplats kan du söka efter din nästa husbil efter dina krav; oavsett om du vill ha en husbil som väger under 3 500 kg, lite extra utrymme för en stor familj, en liten plåtis eller bara vill ge dig ut på vägen med stil, kommer du hitta precis vad du söker hos oss!

Vår samling av videos och artiklar om husbilar är också tillgängliga för att hjälpa dig hitta rätt. Från hur en husbil fungerar till tips om vad man ska tänka på när man väljer en begagnad husbil, hittar du alla verktyg du behöver för att forska inför ditt husbilsköp på ett och samma ställe. 

För att förenkla för dig som är intresserad av att köpa en husbil erbjuder vi smarta lösningar som onlinevisning med säljare, över 800 videos om hur olika husbilsmodeller fungerar samt smarta finansieringslösningar tillsammans med Wasa Kredit. Köpa en begagnad husbil har aldrig varit lättare!

Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg och Kalmar erbjuder vi ett stort antal begagnade husbilar till salu. Oavsett om du vill ha en större för hela familjen eller en liten plåtis husbil har vi något för alla! 

Med över 20 års erfarenhet inom försäljning av begagnade husbilar är vi partnern för dig som vill köpa husbil. 

Bra att veta inför husbilsköpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Välj en begagnad husbil som är rätt för dig

1. Vilken typ av husbil vill du ha?

Det finns över 100 begagnade husbilar till salu hos Vincents, men genom att begränsa sökningen är det enklare att hitta rätt. Gör en lista över de funktioner som är viktigast för dig – antal platser, fordonsvikt eller om det är en autmatisk eller manuell växellåda – och vi hjälper dig helt enkelt att filtrera ner tills du hittar rätt husbil för dig. För att få en djupare förståelse för vilken typ av husbil som passar dig rekommenderar vi att du läser vår artikel Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

2. Hur tungt fordon får du köra?

Det är tyvärr inte bara att hitta en husbil som du faller för och sedan börja rulla längs vägarna. Har du B-behörighet får du köra en husbil som har högsta totalvikt på 3 500 kilo – men undantagen är många! Vill du veta mer om vilka körkortsregler som gäller rekommenderar vi er att läsa vår artikel om vilket körkort som krävs.

3. Vad är målet med husbilen?

Ställ dig själv frågan: Vad vill jag använda min husbil till? Beroende på vad du vill använda fordonet till kan det hjälpa dig hitta rätt. Är du ute efter ett fordon som är lätt att manövrera? Då kan en mindre husbil under 3 500kg vara något för dig. Är du äventyrslysten och gillar att förflytta dig snabbt och smidigt? Då kan en plåtis vara en god idé. Är du ute efter komfort? Då är det en hel- eller halvintegrerad husbil ni är ute efter.

4. Hur många är ni?

Det är viktigt att ni vet hur många ni är som ska använda husbilen. Sök efter hur många sovplatser och bältade färdplatser som finns och hitta husbilen som passar er. Har ni barn? Då rekommenderar vi en bil med barnkammare!

5. Sälj din nuvarande husbil

Om du funderar på att sälja din nuvarande husbil är vår förmedlingstjänst det du letar efter. Vi är landets ledande förmedlare av husbilar och förmedlar över 600 husbilar årligen. Vill du veta vad din husbil är värd? Våra duktiga värderare hjälper dig att uppskatta försäljningspriset för just din husbil. Du har också möjlighet att sälja husbilen direkt till oss genom ett direktinköp – valet är ditt!

6. Finansiera din husbil

Tillsammans med vår partner Wasa Kredit erbjuder vi smarta betallösningar som underlättar inför ditt husbilsköp. Genom vår smidiga räknare kan vi snabbt ge dig ett estimat om månadskostnaden baserat på priset på husbilen, handpenning och betalningsperioden.

7. Kontakta oss

Om du har några frågor eller i behöv av ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej!