Små husbilar till salu – upp till 3 500 kg

Letar du efter en liten husbilar till salu? Hos Vincents har vi flera små begagnade husbilar till salu i de flesta storlekar. För dig som letar efter en mindre husbil är det bra att leta efter husbilar under 3 500 kg. Dessa husbilar är inte bara mindre till storleken, utan du kan även köra de på ett helt vanligt B-körkort. Varmt välkommen att se vilka vi har till salu just idag och kontakta gärna oss vid eventuella frågor. 

Små husbilar till salu i Vincents säljhall

Små husbilar under 3 500 kg

Vi på Vincents älskar husbilar under 3500kg! Och vad finns inte att älska? Alla med B-körkort får köra dem, smarta planlösningar och effektiva förvaringsutrymmen. För att hålla vikten måste tillverkaren göra det mesta av situationen, och de lyckas de med! Husbilar under 3500kg kommer i mängder av former och planlösningar. Välkommen att leta efter en husbil under 3500kg till salu som passar just dig!

Små husbilar av hög kvalité

Alla husbilar som säljs genom oss är begagnade och går igenom noggranna kontroller för att uprätthålla kvalité och säkerhet. När du köper en liten husbil av oss kan du vara säker på att du köper en av hög kvalité.

Hos oss hittar du små husbilar till salu för alla tillfällen

Tack vare vårt gedigna arbete med att förmedla ett stort antal små husbilar av olika modeller, märken och årsmodeller kan vi säkerställa att du hittar en husbil hos oss som passar just dig och dina behov. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Husbilar som får köras på B-körkort

Har du tagit ditt B-körkort efter 1996 behöver du utöka din behörighet om fordonet är tyngre än 3,5 ton. Därför har vi tagit fram en plats för dig som letar efter husbilar men som inte har behörighet för tyngre fordon. Husbilar som är under 3 500 kg är vanligtvis lite mindre än de tyngre, men fortfarande lika funktionella!