Små begagnade husvagnar till salu

Välkomna till Vincents Husbil & Husvagn! Om du är på jakt efter en liten husvagn till salu så har du hittat rätt! Vincents är Sveriges ledande förmedlare av husvagnar och säljer små begagnade husvagnar. På våra två anläggningar i Varberg och Kalmar säljer vi flera fina små husvagnar varje år. Med lång erfarenhet har vi en liten husvagn som passar just för dig och dina behov!

Begagnade husvagnar till salu nära Göteborg

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents Husbil & Husvagn är Sveriges ledande förmedlare av små husvagnar. Vi har över 20 års erfarenhet av förmedling av husvagnar. Vi hjälper årligen flera hundra personer hitta sin dröm på två hjul, och det syns i de omdömen som våra kunder ger oss. Med anläggningar i både Varberg och Kalmar hittar du oss på båda sidor av kusten! 

Kvalitetssäkrade små husvagnar till salu

Alla små husvagnar vi säljer från någon av våra två anläggningar genomgår stora och grundliga kontroller och testar för att säkerställa att kvalitén håller måttet. Vi testar alla små husvagnar på över 150 punkter så inget hamnar mellan stolarna.

Det är inte svårt att köpa en begagnad liten husvagn

Med vår smarta affärsidé är det inte längre svårt att köpa en begagnad liten husvagn. Vi sysslar endast med förmedling, vilket betyder att vi är hjälper säljare hitta köpare. När du köper en begagnad liten husvagn av oss så lämnar vi alltid garantier för att du som köpare ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Bra att veta inför köpet

Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

Köp din första husbil

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Hur fungerar en liten husvagn?

Vanliga frågor om att köpa en begagnad liten husvagn

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!