Hur stor husbil är lagom?

Bra att veta

Plåtis – En mindre husbil för den äventyrslystna

En sex meter lång plåtis är optimal för par som vill kunna ta sig runt smidigt och lätt till en mängd olika platser! Du kan finna äventyr med en plåtis vart och när som helst! Kanske till och med vid en felsväng vid avfarten? En plåtis är lätt och smidig husbil som kan ta dig längs Spaniens smala vägar, över bergen i Österrike eller längs de norska fjordarna. Tack vare den smidiga och välbehållna designen är en plåtis det första valet för de flesta. Bekymret om längd är plötsligt som bortblåst. Med dess korta och nätta design kan du använda den vid en shopping runda i stan utan att fundera över parkeringsplatser.

Vikten på en plåtis överstiger sällan 3 500kg. Oavsett om du tog körkortet för ett par veckor sedan eller innan -96 är plåtis valet för dig. Med en plåtis kan du obehindrat ta dig fram i naturen och hitta smultronställen som andra får gå långa sträckor för att nå. Möjligheten för vintercamping och skidåkning är en endast ett stenkast bort.

Hel- eller halvintegrerad husbil för komfort

Vill du komma åt komfort, många bäddar för hela familjen eller bara mer yta för alla era gäster? Då är en hel- eller halvintegrerad husbil valet för dig. I en halvintegrerad husbil får du plats med hela familjen i en mängd olika utföranden, stort eller litet garage, höga eller låga bäddar eller med eller utan taksäng. Här hittar du ett brett sortiment med mycket att välja på. Ett perfekt val för fem personer eller fler. 

Med en helintegrerad husbil får du med dig hemmet längs vägen. Från de större planlösningarna för dig som söker komfort för längre körsträckor till de mindre planlösningarna som bibehåller känslan av en helintegrerad husbil utan några bekymmer över vikt. Med en helintegrerad husbil får du uppleva en oförglömlig känsla med hisnande utsikter direkt från förarsätet. Här kan du sväva bort i tankarna, men se till att inte tappa sikten från vägen!

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!