Husvagnar till salu

Visar 1–12 av 32 resultat

Trygg Fritidsgaranti

Garantin täcker de flesta elektriska och mekaniska komponenter i både bilen, husvagnen och bodelen. Vid skada så betalar du ingen självrisk.
Inget åldersavdrag görs.
Garantin gäller inom hela EU/EES.
Vid finansiering med Wasa Kredit får du 24 och 36 månaders garanti till mycket bättre pris.

Begagnade husvagnar till salu hos Vincents Husbil & Husvagn

På Vincents Husbil & Husvagn strävar vi efter att det ska vara enkelt, smidigt och tryggt att köpa begagnade husvagnar. Oavsett om du är ny inom husvagnsvärlden eller en erfaren husvagnsentusiast, garanterar vi att du hittar husvagnen du söker hos oss.

Tack vare vår nya och innovativa hemsida har det aldrig varit enklare att köpa begagnade husvagnar. Med några enkla klick kan du söka efter en husvagn efter dina krav; oavsett om du vill ha en liten husvagn, extra stor för hela familjen, eller en Hero Camper för äventyr, kommer du hitta det du söker hos oss!

Under våra 20+ år som aktiva husvagnssäljare har vi byggt en stor databas med artiklar och videos som finns tillgängliga för er att hitta rätt. Vi har samlat allt från hur värmesystemet fungerar i husvagnen till tips om vad som är bra att tänka på vid ditt husvagnsköp, på ett och samma ställe.

Oavsett om du bor i djupaste Norrland eller i södraste delarna av landet kan du med ett par knappklick enkelt få en virtuell 3D visning av fordonen vi har till försäljning. Eller varför inte boka in en onlinevisning med en av våra säljare? Säg hejdå till geografiska hinder helt enkelt. Att hitta din nästa begagnade husvagn har aldrig varit så lätt.

Sortera husvagnar efter populära tillverkare

Adria
Bürstner
Hero Camper
Hobby
Kabe
Knaus
Polar

Hur fungerar en husvagn?

Bra att veta inför köpet

Husvagnar till salu

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Välj en begagnad husvagn som är rätt för dig

1. Vilken typ av husvagn är du ute efter?

Hos Vincents Husbil & Husvagn hittar du ett brett sortiment av begagnade husvagnar till salu. Innan du börjar leta efter en husvagn kan det vara bra att tänka över vilken typ av husvagn du är ute efter. Letar ni efter en liten och lätt husvagn? Eller en stor husvagn med barnkammare för hela familjen? Genom att tänka genom detta kan du avgränsa sökandet, vilket underlättar för er att hitta rätt.

2. Fördelar med husvagn

Husvagn brukar passa bättre för större familjer – särskilt om man har små barn. Husvagnar är oftast rymligare än husbilar, vilket gör att man slipper trängas lika mycket. I många husvagnar hittar du även en barnkammare, vilket kan var skönt för barn som vuxna. Med en husvagn slipper du plocka ner hela campingplatsen så fort ni vill åka på en dagstur. Lossa husvagnen från dragkroken och ge er iväg!

3. Vad vill du använda husvagnen till?

Ställ dig själv frågan: Vad vill jag använda min husvagn till? Genom att definiera vad du vill använda husvagnen till kan det hjälpa dig hitta rätt. Är du ute efter en stor husvagn som rymmer hela familjen? Då bör du leta efter en med många bäddar. Vill du ha en liten husvagn som är lätt att manövrera? Då bör du kolla efter en mindre husvagn eller en Hero Camper. Har ni barn? Då bör ni överväga en husvagn med barnkammare.

4. Hur många är ni?

Det är viktigt att ni vet hur många ni är som ska använda husvagnen. Leta efter hur många sovplatser och bältade färdplatser som finns och hitta husvagnen som passar er! Har ni barn? Då rekommenderar vi barnkammare!

5. Sälj, eller byt in, din nuvarande husvagn

Om du funderar på att sälja din nuvarande husvagn är vår förmedlingstjänst det du letar efter. Vi är landets ledande förmedlare av husvagnar och förmedlar över 600 husvagnar årligen i Varberg och Kalmar. Vill du veta vad din husvagn är värd hjälper våra duktiga värderare dig att uppskatta försäljningspriset för just din husvagn. Du har också möjlighet att sälja husvagnen till oss direkt genom ett direktinköp – valet är ditt!

6. Enkel finansiering för din husvagn

Tillsammans med vår partner Wasa Kredit erbjuder vi smarta betallösningar som underlättar inför ditt husvagnsköp. Genom vår smidiga räknare kan vi snabbt ge dig ett estimat om månadskostnaden baserat på priset på husbilen, handpenning och betalningsperioden.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!