Husbilar och husvagnar med queenbed till salu

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg & Kalmar har mängder av begagnade husbilar och husvagnar med queenbeds till salu. Vi hjälper årligen över 600 personer hitta den perfekta husbilen eller husvagnen med queenbed. Våra duktiga och kunniga säljare är med er genom hela köpet och är experter på fritidsfordon med queenbed. Med över 20 års erfarenhet av försäljning av fritidsfordon vågar vi lova att ni får den hjälp ni förtjänar. Välkomna till oss! 

Hobby-540 UFF EXCELLENT *Förtält *Queenbed-(2020)-1965320

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg och Kalmar älskar vi husbilar och husvagnar! Med över 20 års erfarenhet av försäljning av fritidfordon är vi er partner när ni vill köpa ett fritidsfordon med queenbed! Vi levererar årligen mängder av husbilar och husvagnar med queenbed till våra nöjda kunder, något som också syns i de omdömen som våra kunder ger oss. 

Kvalitetssäkrade husbilar och husvagnar med queenbed till salu

Alla husbilar och husvagnar med queenbed som kommer in till oss genomgår gedigna kontroller och tester för att säkerställa att kvalitén når upp till vår höga standard. Fordonen testas av vårt varudeklarations-team på över 150 punkter. Ingenting lämnas åt slumpen. 

Det är inte svårt att köpa en begagnad husbil eller husvagn med queenbed

Vårt mål är att förenkla processen att köpa begagnade husbilar och husvagnar med queensbed. Tack vare vår långa erfarenhet och noggrant utvecklade metoder och processer är det idag busenkelt att köpa ett begagnad fritidsfordon med queenbed. 

Hittar du en husbil eller husvagn med queenbed som du gillar på vår hemsida kan du enkelt lägga en handpenning på fordonet och sedan hämta den på någon av våra anläggninar. Smidigt, eller hur?

Bra att veta inför köpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husbil med queenbed

  • Hur stor husbil får man köra med B-körkort?

Med ett B-körkort får du köra en husbil med totalvikt på max 3 500kg.

  • Hur mycket kostar det att äga husbil?

Baserat på ett femårsintervall beräknas årskostnaden för att äga en husbil till 121 466 kr enligt Husvagn och Campings räkneexempel.

  • Hur stor husbil behöver jag?

För två personer rekommenderar vi en plåtis, alternativt en mindre husbil under sex meter.
För fyra personer rekommenderar vi en halvingegrerad husbil.
För 5 eller fler personer rekommenderar vi en helintegrerad husbil.

  • Vad är en halvintegrerad husbil?

En halvintegrerad husbil innebär att förarhytten byggs av en biltillverkare och bodelen byggs i efterhand av husbilstillverkaren.

  • Vad är en helintegrerad husbil?

En helintegrerad husbil innebär att bodelen och bildelen byggs integrerat i ett och samma stycke.

  • Vad kostar en begagnad husbil?

Genomsnittspriset på en begagnad husbil är ungeför 750 000kr. Priset beror mycket på vilken typ, märke och modell av husbil det är.

  • Vilken husbil är mest prisvärd?

Ett populärt alternativ bland våra kunder är husbilar från Adria.

  • Vad kostar en husbil i skatt

På bilar som är tre år gamla eller äldre kostar skatten ungefär 6 000 kr – 9 000 kr årligen.
På bilar nyare än tre år kostar skatten mellan 15 000 kr – 30 000kr enligt Bonus Malus. Efter tre år minskar skatten.

  • Hur mycket kostar försäkring för en husbil?

Försäkring för en husbil kostar ungefär 6 000kr – 9 000kr beroende på försäkringsbolag.

  • När på året är det bäst att köpa husbil?

Under våren är det som bäst att köpa husbil då du då kan få den redo inför sommarens semester. Det är oftast under denna tiden som de flesta vill sälja sin husbil, vilket leder till fler alternativ på marknaden.

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husvagn med queenbed

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!