Begagnade husbilar till salu i Halland

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg, Halland är valet för dig som vill köpa en husbil i Halland. Vi har över 20 års erfarenhet av fordonsförmedling. Vår långa erfarenhet i branschen har skapat stor kompetens, och det syns i betygen som våra kunder ger oss. På vår anläggning i Varberg har vi ett stort urval av begagnade husbilar till salu i Halland. Oavsett om du bor i Kungsbacka i norr, eller Laholm i söder, är din nya husbil aldrig mer än en timme bort. 

Husbilar till salu i Halland hos Vincents Husbil & Husvagn

Varför ska du välja Vincents i Varberg, Halland?

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg, Halland är Sveriges ledande förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar. Vi har över 20 års erfarenhet av fordonsförmedling, vilket har resulterat att vi är Sveriges tryggaste försäljare av begagnade husbilar.

Vincents är det trygga valet för dig som letar efter en begagnad husbil i Halland. På vår 17 000kvm stora fordonsgård i Varberg, Halland har vi över 50 begagnade husbilar till salu. På Vincents.se hittar du alla husbilar vi har till salu, och vi är säkra på att du hittar någon som passar just dig och dina behov.

Kvalitétssäkrade begagnade husbilar till salu i Halland

Alla husbilar vi har till salu här hos Vincents i Varberg, Halland genomgår varudeklaration och alla nödvändiga kvalitétskontroller som är förknippade med begagnade husbilar. Detta gör vi för att du som köpare ska veta vad det är du köper, och för att du ska få en begagnad husbil som håller kvalitén.

Det ska vara lätt att köpa en begagnad husbil i Halland

Vi drivs av att det ska vara lätt att köpa en begagnad husbil i Halland. Slipp allt krångel som är förknippade med privata husbilsförsäljningar på andra marknadsplattformar, och vänd dig till oss som är experter på begagnade husbilar. Genom att köpa en begagnad husbil av oss får du ett fordon som har granskats och genomgått alla nödvändiga kontroller. 

Många som vill köpa en begagnad husbil vill inte köpa av privatpersoner då de inte kan erbjuda köparen den kvalité och de tester som vi kan erbjuda. Våra kunniga säljare i Halland finns med dig genom hela ditt husbilsköp. Från första kontakt identifierar vi tillsammans era behov och önskemål, för att ni ska få en husbil som är rätt för just er.

Bra att veta inför husbilsköpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Vanliga frågor om att köpa begagnad husbil i Halland

  • Hur stor husbil får man köra med B-körkort?

Med ett B-körkort får du köra en husbil med totalvikt på max 3 500kg.

  • Hur mycket kostar det att äga husbil?

Baserat på ett femårsintervall beräknas årskostnaden för att äga en husbil till 121 466 kr enligt Husvagn och Campings räkneexempel.

  • Hur stor husbil behöver jag?

För två personer rekommenderar vi en plåtis, alternativt en mindre husbil under sex meter.
För fyra personer rekommenderar vi en halvingegrerad husbil.
För 5 eller fler personer rekommenderar vi en helintegrerad husbil.

  • Vad är en halvintegrerad husbil?

En halvintegrerad husbil innebär att förarhytten byggs av en biltillverkare och bodelen byggs i efterhand av husbilstillverkaren.

  • Vad är en helintegrerad husbil?

En helintegrerad husbil innebär att bodelen och bildelen byggs integrerat i ett och samma stycke.

  • Vad kostar en begagnad husbil?

Genomsnittspriset på en begagnad husbil är ungeför 750 000kr. Priset beror mycket på vilken typ, märke och modell av husbil det är.

  • Vilken husbil är mest prisvärd?

Ett populärt alternativ bland våra kunder är husbilar från Adria.

 

  • Vad kostar en husbil i skatt

På bilar som är tre år gamla eller äldre kostar skatten ungefär 6 000 kr – 9 000 kr årligen.
På bilar nyare än tre år kostar skatten mellan 15 000 kr – 30 000kr enligt Bonus Malus. Efter tre år minskar skatten.

  • Hur mycket kostar försäkring för en husbil?

Försäkring för en husbil kostar ungefär 6 000kr – 9 000kr beroende på försäkringsbolag.

  • När på året är det bäst att köpa husbil?

Under våren är det som bäst att köpa husbil då du då kan få den redo inför sommarens semester. Det är oftast under denna tiden som de flesta vill sälja sin husbil, vilket leder till fler alternativ på marknaden.