Byt din MC mot en husbil!

Tjänster

Vi är ledande på förmedling i Sverige och kan snabbt byta in din MC eller bil mot ett fritidsfordon om ditt liv har förändrats och du vill ha ett annat objekt. Vi har ett stort antal i lager.

Har du en motorcykel hemma som aldrig används? Kanske blir motorcykeln inte använd så mycket som du önskar, kanske dröms det om att sadla över till husvagn eller husbil istället? Kanske du skulle vilja testa på något nytt?

Varför inte byta in din din motorcykel mot en husbil! Just nu kan du välja en av våra kvalitetsobjekt och använda din begagnade MC som en betalning. Vi startade Vincents med förmedling av motorcyklar som fokus, vilket betyder att vi har över 15 års erfarenhet av MC-värdering och försäljning.

Vi har många kontakter inom denna branschen som låter oss ge vidare er MC, och pengarna du får ut används som en avbetalning på din nya husbil eller husvagn! Välkommen att kontakta oss!

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!