Gratis ställplatser i Varberg

Vincents ställplats – Stanna gratis i Varberg

Ingen förhandsbokning krävs!

Vincents ställplatser för dig på resande fot ligger lättåtkomligt från E6 eller Riksväg 41 och det är helt gratis att stå här under ett dygn.

För att få en ställplats räcker det med att ni kör hit och parkerar på en av det lediga, utmarkerade parkeringarna, oavsett vilken tid på dygnet det är och utan förhandsbokning. Det finns tyvärr ingen möjlighet att ladda sin husbil eller husvagn på ställplatserna. Är ni i behov av laddning finns det ställplatser för 120:- natten med tillgång till laddstation på Cirkle K precis intill Vincents.

Utforska Varberg

När ni ändå är i krokarna, varför inte utforska Varberg samtidigt? Varberg erbjuder långa sandstränder till fornlämningar. Läs vår guide om hur du utforskar Varberg bäst med husbil

Vad finns i Varberg Nord?

I Varberg Nord finns det flera matalternativ för den hungrige. Det finns en McDonalds, Espresso House och restaurangen Rose Garden med asiatiskt buffé och sushi. När ni ändå är här passa då på att besöka oss och kolla in fina husbilar och husvagnar i vår fina säljhall.

Du hittar ställplatserna här!

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!