Gamla husbilar till salu

Letar ni efter en äldre husbil som är till salu? Välkomna! Här på Vincents har vi flera gamla husbilar till salu. Vincents är landets ledande förmedlare av begagnade husbilar. Med över 20 år i branschen har vi ett stort utbud som passar de allra flesta. Då vi endast handlar med begagnade husbilar har vi äldre årsmodeller som från 2010, 2011 och 2012. Vi har ett stadigt flöde av inkommande äldre husbilar så håll ögonen öppna för det kan kommer in fordon hela tiden. Det finns flera fördelar med att köpa en gammal husbil istället för en ny. Du kommer oftast iväg billigare, det finns en bred marknad och stort utbud. Hittar du något du gillar hos oss är det bara att kontakta våra säljare så hjälper dem er hela vägen!

Gamla husbilar till salu på fordonsgård

Stort utbud av gamla husbilar

Hos Vincents Husbil & Husvagn hittar du ett stort utbud av gamla husbilar till salu. Då vi endast arbetar med att förmedla husbilar har vi ett stadigt flöde av inkommande fordon. Vi har flera äldre fordon från 2010, 2011 och 2012 till salu. Ett perfekt alternativ för dig som letar efter en äldre husbil att lägga vantarna på. 

Fördelar med att köpa en gammal begagnad husbil

Det är inte konstigt att det finns en stor marknad för äldre husbilar. Tack vare det stora utbudet och det ökade intresset för husbilar har det blivit väldigt populärt med gamla husbilar. Du kan ofta hitta en gammal husbil till ett bättre pris. Genom att handla via en förmedlingsfirma får du även trygghet och garantier som du inte får om du köper en privat. 

Våra säljare hjälper dig hitta rätt

Att köpa en gammal husbil är ett stort steg och inte alltid så lätt. Det är mycket att tänka på och överväga inför köpet. Därför finns våra kunniga säljare med er hela vägen. Från början till slut. Säljarna lyssnar på era behov och krav och hjälper er sedan hitta en husbil som är perfekt för er. 

Bra att veta inför köpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!