Halvintegrerade husbilar till salu

Letar du efter en halvintegrerad husbil till salu? Då har du verkligen kommit till rätt plats! Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg har vi mängder med halvintegrerade husbilar till salu. Vi är Sveriges ledande förmedelare av begagande husbilar, och det syns i de betyg som våra kunder ger oss! I förmedlingsuppdraget är vi den opartiska länken mellan köpare och säljare. I över 20 år har vi förmedlat fritidsfordon från vår anläggning i Varberg. 

Vi gör ett direktinköp av din husbil eller husvagn

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents Husbil & Husvagn är det trygga och enkla valet för dig som är ute för att köpa en begagnad halvintegrerad husbil. Med gott renomé och branschens högsta betyg är vi branschens tryggaste val för dig som går i köptankar. Från våra anläggningar i Varberg och Kalmar hittar du alltid en halvintegrerad husbil som passar dig och dina behov. Välkommen in till oss eller kontakta våra kunniga säljare som hjälper dig genom hela köpet. 

Kvalitetssäkrade halvintegrerade husbilar

Alla halvintegrerade husbilar som vi har till försäljning på våra två anläggningar genomgår gedigna tester för att kvalitén ska upprätthållas till goda nivåer. Vi testar alla fordon som kommer in till oss på över 150 punkter. På så sätt kan vi hålla hög kvalité på begagnade halvintegrerade husbilar. 

Det ska vara lätt att köpa begagnade halvintegrerade husbilar

Vi tycker att det ska vara lätt att köpa en begagnad halvintegrerad husbil. Genom lång erfarenhet och beprövade metoder har vi utvecklat ett tryggt system för dig som vill köpa en begagnad halvintegrerad husbil. 

Genom effektiva metoder och noggrant utvecklade system för alla steg i köpprocessen hjälper vi över 600 husbilsfantaster hitta sitt drömfordon. Vill du veta mer om hur vår process går till? Välkommen att kontakta våra säljare eller läs vår guide: Förmedling i 8 steg.

Bra att veta inför husbilsköpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Vanliga frågor om att köpa begagnad husbil nära Göteborg

  • Hur stor husbil får man köra med B-körkort?

Med ett B-körkort får du köra en husbil med totalvikt på max 3 500kg.

  • Hur mycket kostar det att äga husbil?

Baserat på ett femårsintervall beräknas årskostnaden för att äga en husbil till 121 466 kr enligt Husvagn och Campings räkneexempel.

  • Hur stor husbil behöver jag?

För två personer rekommenderar vi en plåtis, alternativt en mindre husbil under sex meter.
För fyra personer rekommenderar vi en halvingegrerad husbil.
För 5 eller fler personer rekommenderar vi en helintegrerad husbil.

  • Vad är en halvintegrerad husbil?

En halvintegrerad husbil innebär att förarhytten byggs av en biltillverkare och bodelen byggs i efterhand av husbilstillverkaren.

  • Vad är en helintegrerad husbil?

En helintegrerad husbil innebär att bodelen och bildelen byggs integrerat i ett och samma stycke.

  • Vad kostar en begagnad husbil?

Genomsnittspriset på en begagnad husbil är ungeför 750 000kr. Priset beror mycket på vilken typ, märke och modell av husbil det är.

  • Vilken husbil är mest prisvärd?

Ett populärt alternativ bland våra kunder är husbilar från Adria.

 

  • Vad kostar en husbil i skatt

På bilar som är tre år gamla eller äldre kostar skatten ungefär 6 000 kr – 9 000 kr årligen.
På bilar nyare än tre år kostar skatten mellan 15 000 kr – 30 000kr enligt Bonus Malus. Efter tre år minskar skatten.

  • Hur mycket kostar försäkring för en husbil?

Försäkring för en husbil kostar ungefär 6 000kr – 9 000kr beroende på försäkringsbolag.

  • När på året är det bäst att köpa husbil?

Under våren är det som bäst att köpa husbil då du då kan få den redo inför sommarens semester. Det är oftast under denna tiden som de flesta vill sälja sin husbil, vilket leder till fler alternativ på marknaden.