Helintegrerade husbilar till salu

Vincents Husbil & Husvagn har mängder av helintegrerade husbilar till salu året om! Vi är Sveriges ledande förmedlare av begagnade helintegrerade husbilar. Hos oss kan vi garantera att du hittar en helintegrerad husbil som passar just dig och dina behov. Vi säljer endast begagnade husbilar med hög kvalité. Vi gör över 600 husbilsälskare nöjda årligen, och det syns i de omdömen som våra kunder ger oss. Välkomna!

Bürstner-Elegance I 810 *ALDE *AUT *Luftfjädring-(2011)-2010182

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents Husbil & Husvagn är det trygga och säkra valet för dig som vill köpa en begagnad helintegrerad husbil. Vi är Sveriges ledande förmedlare av fritidsfordon och det syns i de omdömen som våra kunder ger oss. Med gott renomé och över 20 års erfarenhet av fritidsfordon är vi specialister på helintegrerade husbilar. Våra kunniga säljare hjälper dig genom hela köpprocessen tills du hittar en helintegrerad husbil som uppfyller dina behov och krav. 

Kvalitetssäkrade helintegrerade husbilar

Alla helintegrerade husbilar som vi säljer på våra anläggningar genomgår gedigna tester och kontroller, så du får en begagnad helintegrerad husbil som håller god kvalité! Genom att testa fordonen på över 150 punkter ser vi till att inget hamnar mellan stolarna. 

Det är lätt att köpa en begagnad helintegrerad husbil

Vi drivs av att det ska vara lätt att köpa begagnade helintegrerade husbilar, samtidigt som kvalitén upprätthålls. Vid privata köp kan inte den säljande parten lämna garantier eller ge protokoll på allt som behövs testas.

Genom att köpa en begagnad helintegrerad husbil hos oss får du den trygghet som du behöver vid ett köp. Vi lämnar garantier och är transperanta med allt som rör fordonet. Vi lämnar inget åt slumpen.

Bra att veta inför husbilsköpet

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Vanliga frågor om att köpa en begagnad helintegrerad husbil

  • Hur stor husbil får man köra med B-körkort?

Med ett B-körkort får du köra en husbil med totalvikt på max 3 500kg.

  • Hur mycket kostar det att äga husbil?

Baserat på ett femårsintervall beräknas årskostnaden för att äga en husbil till 121 466 kr enligt Husvagn och Campings räkneexempel.

  • Hur stor husbil behöver jag?

För två personer rekommenderar vi en plåtis, alternativt en mindre husbil under sex meter.
För fyra personer rekommenderar vi en halvingegrerad husbil.
För 5 eller fler personer rekommenderar vi en helintegrerad husbil.

  • Vad är en halvintegrerad husbil?

En halvintegrerad husbil innebär att förarhytten byggs av en biltillverkare och bodelen byggs i efterhand av husbilstillverkaren.

  • Vad är en helintegrerad husbil?

En helintegrerad husbil innebär att bodelen och bildelen byggs integrerat i ett och samma stycke.

  • Vad kostar en begagnad husbil?

Genomsnittspriset på en begagnad husbil är ungeför 750 000kr. Priset beror mycket på vilken typ, märke och modell av husbil det är.

  • Vilken husbil är mest prisvärd?

Ett populärt alternativ bland våra kunder är husbilar från Adria.

  • Vad kostar en husbil i skatt

På bilar som är tre år gamla eller äldre kostar skatten ungefär 6 000 kr – 9 000 kr årligen.
På bilar nyare än tre år kostar skatten mellan 15 000 kr – 30 000kr enligt Bonus Malus. Efter tre år minskar skatten.

  • Hur mycket kostar försäkring för en husbil?

Försäkring för en husbil kostar ungefär 6 000kr – 9 000kr beroende på försäkringsbolag.

  • När på året är det bäst att köpa husbil?

Under våren är det som bäst att köpa husbil då du då kan få den redo inför sommarens semester. Det är oftast under denna tiden som de flesta vill sälja sin husbil, vilket leder till fler alternativ på marknaden.