Husbilar med alkov till salu

Är ni ute efter en husbil med alkov till salu? Hos Vincents hittar ni alkovbilar från marknadens ledande varumärken till mycket bra priser! Varje år hjälper vi resglada människor att hitta sin dröm på fyra hjul. Tack vare vår förmedlingsverksamhet kan vi tillhandahålla husbilar av olika modeller och planlösningar, och inte minst med alkov. Alkovhusbil är ett populärt val bland större familjer och sällskap som vill få ut så mycket plats som möjligt ur husbilen. Vi finns med er för att göra ert val av husbil enklare. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor. Vi ses hos Vincents!

Sunlight-A 72 *Alkov *Barnkammare *AC-bodel-(2018)-1984290

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vincents är landets ledande förmedlare av begagnade husbilar med alkov. Tack vare vår långa erfarenhet har vi byggt upp rik kunskap om husbilar. Vi jobbar hela tiden genom standardiserade processer och rutiner som vi har utvecklat under våra 23 år som aktiva fordonsförmedlare.

Kvalitetssäkrade husbilar med taksäng

Alla alkovhusbilar vi säljer hos oss kontrolleras och testar på ett stort område för att säkerställa att kvalitén håller till våra höga standarden. Vi lämnar inget åt slumpen. Husbilar med alkov som vi har till salu genomgår alltid dessa tester för att du som köpande kun ska känna dig trygg i ditt köp

Det har aldrig varit enklare att köpa en begagnad husbil med alkov

Med hjälp av våra tjänster har det aldrig varit lättare att köpa en begagnad husbil med alkov. Vi handlar endast med begagnade fordon. Många vill inte köpa begagnade fordon av privatpersoner då de inte kan lämna garantier och de kvalitetskontrolleras inte. När du köper en begagnad husbil med alkov hos oss kan du känna dig säker att du får en begagnad kvalitetskontrollerad alkovhusbil med garantier. 

Bra att veta inför köpet av en alkovhusbil

Vilken husbilsstorlek passar dig?

Hur stor husbil är lagom?

Plåtis, hel- eller halv integrerad husbil? Det är frågan. Vi hjälper dig ta reda på vilken typ av husbil som passar bäst för dig och dina behov!

Tips

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

html

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Vanliga frågor om att köpa en begagnad husbil med alkov

  • Hur stor husbil får man köra med B-körkort?

Med ett B-körkort får du köra en husbil med totalvikt på max 3 500kg.

  • Hur mycket kostar det att äga husbil?

Baserat på ett femårsintervall beräknas årskostnaden för att äga en husbil till 121 466 kr enligt Husvagn och Campings räkneexempel.

  • Hur stor husbil behöver jag?

För två personer rekommenderar vi en plåtis, alternativt en mindre husbil under sex meter.
För fyra personer rekommenderar vi en halvingegrerad husbil.
För 5 eller fler personer rekommenderar vi en helintegrerad husbil.

  • Vad är en halvintegrerad husbil?

En halvintegrerad husbil innebär att förarhytten byggs av en biltillverkare och bodelen byggs i efterhand av husbilstillverkaren.

  • Vad är en helintegrerad husbil?

En helintegrerad husbil innebär att bodelen och bildelen byggs integrerat i ett och samma stycke.

  • Vad kostar en begagnad husbil?

Genomsnittspriset på en begagnad husbil är ungeför 750 000kr. Priset beror mycket på vilken typ, märke och modell av husbil det är.

  • Vilken husbil är mest prisvärd?

Ett populärt alternativ bland våra kunder är husbilar från Adria.

  • Vad kostar en husbil i skatt

På bilar som är tre år gamla eller äldre kostar skatten ungefär 6 000 kr – 9 000 kr årligen.
På bilar nyare än tre år kostar skatten mellan 15 000 kr – 30 000kr enligt Bonus Malus. Efter tre år minskar skatten.

  • Hur mycket kostar försäkring för en husbil?

Försäkring för en husbil kostar ungefär 6 000kr – 9 000kr beroende på försäkringsbolag.

  • När på året är det bäst att köpa husbil?

Under våren är det som bäst att köpa husbil då du då kan få den redo inför sommarens semester. Det är oftast under denna tiden som de flesta vill sälja sin husbil, vilket leder till fler alternativ på marknaden.