Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Husvagn för total frihet på resa och camping.

Här på Vincents.se har du full överblick över husvagnar i alla storlekar, prisklasser och med varierande utrustning. Att resa med husvagn ger dig många fördelar jämfört med flera andra sätt att resa, uppleva och campa. Oavsett om du reser med en stor frihetsälskande familj eller ger dig ut i landskapet med din äventyrslystna hund, så finns en husvagn som passar exakt dina behov. Och du kommer troligen att hitta din blivande vagn här hos oss på Vincents Husbil & Husvagn, som så många andra husvagnsälskare har gjort, och fortsätter att göra. Förklaringen är mycket enkel: Vi har nämligen Västsveriges största utbud av begagnade campingfordon, parallellt med helt nya husvagnar från svenska Polar.

 

 

Ny eller begagnad?

Att du just väljer husvagn innebär kanske att du inser friheten med att kunna ställa upp ditt hus, och ändå kunna bila iväg på ärenden och utflykter, i nya spännande omgivningar. Men valet mellan en ny eller begagnad husvagn handlar ofta om en avvägning mellan pris, trygghet och komfort, vilket styrs av dina egna behov. Men vi kan lova att du faktiskt även kommer att uppleva en ”nykänsla” i flera av våra begagnade husvagnar, eftersom vi har en hög kvalitetströskel på alla begagnade objekt som tas in för försäljning. Alla testas grundligt i vårt branschledande kontrollprogram, med nästan tvåhundra kontrollpunkter. Protokollet för denna varudeklarationen ligger väl synlig för dig, i alla husvagnar och husbilar.

 

 

Lätt sätt att välja rätt med vett

Om din nyfikenhet på husvagnar helt nyligen har väckts, så finns det många termer, faktorer och regler att ha koll på innan köpet. Därför finns vi här för dig, redo att berätta om de olika modellernas typiska fördelar och egenskaper, på ett mycket välkomnande och ödmjukt sätt. Och kanske är det just därför som många börjar sin husvagnsresa här. Men om du är en rutinerad husvagnsägare så har du troligen redan full vetskap om vilka egenskaper som passar dig bäst. Men även du kan ju ställas inför nya förutsättningar, och då står vi gärna till tjänst med goda råd och kunskaper som besvarar dina frågor. Vi älskar att prata husvagn och förklara för så många som möjligt vad husvagnslivet har att erbjuda.

 

 

Missa aldrig dina drömmars husvagn

När du väl har bildat dig en god uppfattning om vilken typ, vikt, längd, antal bäddar, utrustning, prisnivå, uppvärmningssystem och andra egenskaper som du söker så är det ju bra om denna ”drömvagn” går att hitta. Är det då egenskaper som är mycket efterfrågade, så kan det gå ganska fort från att den kommer in tills den blir såld. Och bästa metoden för att inte missa tillfället är helt enkelt att följa Vincents på Facebook. Då får du automatiskt meddelande om varje nyinkommen husvagn, dagligen, och riskerar inte att missa ”din”. Då missar du inte heller våra ständigt växlande kampanjer som till exempel kan ge dig bättre pris, extra utrustning, lägre ränta vid kreditköp, extra garantier eller andra värdefulla fördelar. Vill du vara ännu mer säker på att fånga husvagnen med dina önskade egenskaper, och erbjudas denna innan den annonseras ut? Då kan du lämna dina önskemål till våra säljare, som direkt ringer upp dig redan när det passande objektet är på väg in till oss.

 

 

Kom, lär, prova och upplev

Även om vi faktiskt erbjuder långväga spekulanter en personligt live-streamad och filmad visning av det objekt som de är nyfikna på, så väljer naturligtvis de flesta att uppleva husvagnarna här i utställningen. Här kan du i lugn och ro känna in utrymmet, lägga handen på designade detaljer, luta dig tillbaka i sofforna och avgöra om köket passar dig. Med protokollet från varudeklarationen i din hand kan du själv se varje angiven och kontrollerad detalj. Förutom oss, som rådgivare, kommer du även träffa andra som delar samma lust och nyfikenhet som du. Dagligen besöks nämligen Vincents moderna anläggning av både målinriktade husvagnsköpare som bokat en provkörning, liksom spontant nyfikna flanörer. Väl synliga utmed E6:an, vid Varberg Nord, står de fina husvagnarna och husbilarna vilket får många passerande att komma in för en upplevelse.

 

 

Inbyte och finansiering på enklaste sätt

Om du idag har en husvagn eller en husbil, men har bestämt dig för att byta, så löser vi det på smidigaste sätt. Du är alltid välkommen att lämna in din gamla husvagn som inbyte när du köper en ny eller begagnad hos oss. Om du däremot inte funnit ett passande nytt campingfordon så kan du självklart ändå sälja din husvagn via Vincents, så länge den uppfyller våra kriterier för ålder och skick. På samma smidiga sätt erbjuder vi dig kreditfinansiering om du föredrar att lösa ditt husvagnsköp med en avbetalning. Vi är direktombud för Santander, vilket innebär att vi ordnar finansieringsavtalet direkt vid köpet, tillsammans med dig. Så, att köpa en husvagn hos oss innebär alltså samma frihet som husvagnslivet alltid kommer.
Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017